21-årig investerare inom Ethereum gör $1 miljon på fyra år

21-årig investerare inom Ethereum gör $1 miljon på fyra år

Allt som krävs är en del startkapital, mycket tålamod och inte faller för nybörjarehandlarefel. Det är allt lättare sagt än gjort, men Jordan Travers har visat att det kan uppnås. Jordan investerade US $2000 i Ethereum för fyra år sedan och har sett sin investering växa till över 1 miljon dollar genom att göra absolut ingenting.

Andra unga miljonärer skapas tack vare Ethereum 

Människor som investerar i kryptokurvor vid lämpliga tider kommer ofta att skörda belöningarna om några år. Spekulanter som köpte Bitcoin under de allra allra första dagarna sitter nu på investeringar med flera miljoner dollar, och värdet fortsätter att öka när tiden går vidare. Bitcoin är dock inte den enda kryptokurrency som är värt att investera i dessa dagar, eftersom Ethereum också har visat sig vara en lukrativ strävan.

 

Jordan Travers förklarade för världen hur han blev US $ 2000 till något över US $ 1 miljon. Denna investering resulterade i en fin ekonomisk vinst under fyra år. Det här är speciellt sant när man överväger hur Travers inte behövde göra något för att samla sin förmögenhet. Allt han gjorde var att köpa Ethereum till en billig hastighet, lagra balansen någonstans säker och titta på det totala värdet gå upp över tiden.

 

Travers är bara 21 år gammal idag, och han gjorde en solid investering för framtiden. Köpa Ethereum vid en tidpunkt då projektet fortfarande var i sin ICO-fas – dömande efter den tid som presenterades i den ursprungliga artikeln – var ett riskabelt beslut. Ethereum kunde ha fallit platt och förlorat sitt värde under de fyra åren. Trots några av de skarpa bristerna som ekosystemet presenterar, har värdet höjt de senaste månaderna.

 

Omvandling av US $ 2000 till US $ 1 miljoner under fyra år genom att delvis ignorera investeringen har hittills varit det bästa beslutet om Travers unga liv. När han kollade priset i april i år noterade han hur Ether hade stigit till US $ 50 plötsligt. Han höll dock på fonderna i några veckor och så småningom fick ut pengar när Ether slog och överträffade US $ 300. Det var ett annat smart beslut, eftersom det inte finns någon anledning att sälja en kryptocurrency för billig när en marknad verkar hackad.

 

Travers betalade ut 719 000 US-dollar vid den tiden och innehar fortfarande cirka en tredjedel av sin investering i Ether just nu. Med tanke på Ethereums senaste priskamp har försäljningen på 300 dollar och högre varit det smartare beslutet. Då är pengarna han tjänat hittills ren vinst och alla medel som sparas i reserven är “lekpengar”. Travers kommer inte att lägga mer pengar till Ethereum och Bitcoin, eftersom han känner att “blixten inte kommer att slå till dubbelt.”

 

Som detta visar är det aldrig en dålig idé att investera i kryptokurrency. Även om priset på Bitcoin kan tyckas högt just nu kan det vara mycket högre några år från och med nu. Det finns faktiskt ingen gräns för vilka priser som kan uppnås under de närmaste åren. Nu är det fortfarande en bra tid att köpa någon cryptocurrency, förutsatt att man tror på projektet och tekniken. Det blir intressant att se vad framtiden håller för både Bitcoin och Ethereum, liksom för alla andra valutor.

 

Det här är inte investeringsrådgivning. Gör alltid din egen självständiga forskning.

 

sv_SESWE
en_USENG sv_SESWE