BitcoinZ BTCZ Guide hur BitcoinZ fungerar

BitcoinZ BTCZ Guide hur BitcoinZ fungerar

BitcoinZ BTCZ Guide hur BitcoinZ fungerar

De har passerat många bananskal mellan raderna och marknaden har spottat ut dåliga kopior som zombie trenden från AMC’s The Walking Dead med både Zombie strippor och slutligen ZNation en serie från 2016 långt ifrån sevärd. Många valutor har knappt snuddat ytan som en rubrik på lösedeln hos expressen.

Men nu äntligen verkar de som vi hittat något nämnvärt – [BTCZ] BitcoinZ. Det här är inte första gången som en valuta hyllas till skyarna men vi kan direkt avgöra att valuta har mycket stor potential och för er som sitter på en mining rigg eller två kommer definitivt glädjas åt den här nyheten.


Valutan BitcoinZ (BTCZ) är nämligen baserad på samma mining algoritm som används av ZCash (ZEC) – Eqihash för GPU-mining och levererar i dagsläget stor totalleverans och har en bra blockbelöning.

 

Myntfakta

Den maximala volymen på myntet är 21 miljarder med 12500 myntblock belöningar och släpper kontinuerligt block var 2,5: e minut, inte direkt på samma villkor som tidigare ZEC-kloner som levereras med lågt utbud och modell sämre blockbelöning.

Med tillräckligt mycket engagemang, användarintresse och en anständig samhällsformning kan detta också visa sig utvecklas som en DOGE, även om det inte är baserat på en meme.Som alltid i pyramid spel så är de alltid bra att vara först ut, notera dock att det fortfarande är ganska nytt projekt, ungefär en månad gammal sedan publisering.

 

Något som är riktigt roligt att se är att större aktörer nu anamat myntet som tex Suprnova & Nicehash.

https://btcz.suprnova.cc/index.phphttps://www.nicehash.com/

 

Den officiella sidan når du på https://bitcoinz.site/

Hur man investerar

// Internetvalutan.se

sv_SESWE
en_USENG sv_SESWE