Crypto.com köpt av Monaco för miljoner dollar

Crypto.com köpt av Monaco för miljoner dollar

Den eftertraktade domänen Crypto.com är äntligen köpt av ett Kryptoföretag. Det Kryptoföretaget som har rapporterats att ha köpt det är Monaco vilket är en överraskning för många. Crypto.com köpt av Monaco för miljoner dollar

Crypto.com köpt av Monaco för miljoner dollar

Monaco är ett krypto VISA-kort och ett universellt penningapplikationsföretag som tillåter människor att spendera och skicka pengar globalt. Monacos framgång ligger i det faktum att det inte tar ut några avgifter.
Vill du äga domänen Crypto.com kommer Monaco att vinna även att det är en hög efterfrågan om just domänen Crypto.com / Pengar finns för företaget Monaco.
Här kan du läsa mer om vad Monaco är

Monaco`s VD Kris Marszalek kommenterade detta domänköpet,

Detta är en mycket kraftfull identitet som vi tar på oss. Det är representativt för hela kategorin så det kommer med ett stort ansvar för oss att bära facklan. Vi tar inte det lätt och det här är en av de saker som jag tror vi förmedlade framgångsrikt, att vi som företag har ett högre syfte. Crypto.com köpt av Monaco för miljoner dollar

Crypto.com köptes av en högskoleprofessor med namnet Matt Blaze tillbaka 1993. Ständigt har han vägrade sälja domänen till kryptoföretag. Matt Blaze var en säkerhetsforskare och köpte domänen som den hänvisade till “kryptografi.” Han visste även att det skulle blir stor efterfrågan efter tjugofem år.

Detta skrev Matt Blaze på Twitter:

 

 

 

 

 

 

 

Hur knäckte Monaco honom?
Rapporterade tips om ett engagemang är mer än bara pengar som har uppstått. Detta har dock inte bekräftats.
Avtalet har inte offentliggjorts, Man vet inte exakt men man tror att det är runt 5 och 10 miljoner dollar för domänen. Crypto.com kommer sannolikt att vara den dyraste Krypto-relaterade domänen jämfört med tidigare försäljning, såsom Eth.com som såldes för 2 miljoner dollar.

Comments (No)

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv_SESWE
en_USENG sv_SESWE