Crypviser ICO kommer till slut, resultatet är här

Crypviser ICO kommer ett slut, resultatet är här

Ett riktigt spännande projekt som heter Crypviser har sin ICO-av sin token CVCoin- snart på gång. Faktum är att det bara handlar om en och en halv till två dagar kvar efter att ha skrivit den här artikeln.

SIFFRORNA

Strax utanför flaggan är det ganska tydligt att det finns stor tro på detta projekt. Inte alla projekt och ICO: er höjer sig norr om $ 2,5 miljoner. De väckte nästan 2000 Ether, 502 Bitcoin och 323 TIME. Detta är enastående och en stark förtroende från sina investerare.

Dessa resultat är inte bara arbetet hos några valar som vill investera i nya projekt heller. De har över 6000 investerare som har deltagit i ICO och som väntar på den sociala och affärs kommunikationsplattformen som Crypviser lovar.

VARFÖR ALLT FÖRTROLIGHET?

Nå, själva projektet erbjuder en unik men välbehövlig lösning för många individer och företag. De utvecklar och släpper en välkrypterad buntlösning till många sociala och företagskommunikationsproblem.

CVCoin använder Blockchain-teknik för att verifiera och behålla integriteten i deras nätverk. Det här är en trend som vi sannolikt kommer att se många andra företag börja anta inom en snar framtid, men Crypviser kommer att vara först med att marknadsföra med den. Detta innebär vanligtvis att de kommer att hålla erfarenhetsdriven insikt tillsammans med deras teoretiska insikter.

Dessutom verkar deras krypteringsprotokoll vara stellära. Även om nya lagar godkänns av regeringar som skulle tillåta juridisk sondering till krypteringsmeddelanden och plattformar, är de övertygade om att deras plattform kommer att förbli resistent mot sådana fina ansträngningar.

Sist men inte minst kommer Crypviser att erbjuda val som många andra inte gör. Video, röst och textchatt får alla samma krypteringsnivå. De har också lokal lagringskryptering så att filer kommer att skyddas mot skadlig kod som kan ha äventyrat en enhet eller fysisk skada på en enhet. Filerna är lika säkra som konversationer det verkar.

Slutligen kommer det också att fungera som en peer-to-peer-betalningsplattform. Detta är ett enkelt sätt för både privatpersoner och företag att lösa skulder med andra snabbt och säkert.

NYA PARTNERS

ICO-resultaten och uppdraget som skisseras i deras vitbok har inte gått obemärkt. Nyligen har Crypviser samarbetat med Chronobank.

En omedelbar fördel för detta partnerskap gjorde det möjligt för ICO-investerare att köpa in med Chronobanks token TIME. TIME-symboler kommer också att vara ett alternativ för appbetalningar, tillsammans med Crypviser’s native token CVCoin.

Chronobank- och Crypviser-deltagarna får tidig tillgång till messengerappen och kommer också att ha möjlighet att delta i bug-bounty-programmet. Detta partnerskap kommer att uppmuntra utvecklingen av båda dessa projekt när de går vidare.

Crypviser-projektet och ICO: https://ico.crypviser.net/

Crypviser Whitepaper: https://ico.crypviser.net/static/docs/CrypViserWhitepaper_en.pdf

Pressmeddelande om Chronobank och Crypviser Partnership: http://www.finsmes.com/2017/06/crypviser-launches-collaboration-with-chronobank.html

sv_SESWE
en_USENG sv_SESWE