Dash slår ett nytt rekord $352

Dash slår ett nytt rekord $352

Med Moneropriset gått upp de senaste 24 timmarna är det inte helt överraskande att några andra mynt kommer att se liknande momentum just nu. Intressant nog visar en av Monero’s “konkurrenter” några positiva tecken på livet. Dash har gått upp med så mycket som 11% under de senaste 24 timmarna, vilket är ganska coolt. Allt detta visar att det finns en växande efterfrågan på integritet och anonymitet i världen av kryptocurrency dessa dagar. När Bitcoin får några fler funktioner i detta avseende kommer det att bli ännu mer marknadskonkurrens.

DASH mål är att vara över $350

År 2017 har varit ganska spektakulärt för Dash, som det har varit för nästan alla andra altcoins hittills. Faktum är att Dash-priset har gått från $ 11,5 i september 2016 till denna nya heltid högst på $ 348,67. Det är en ganska anmärkningsvärd pristillväxt, eftersom mycket få valutor någonsin går upp så mycket i värde utan en betydande omställning. Även om Dash har sett en stor korrigering tidigare i år har priset varit fortsatt bullish under resten av året utan tvekan.

För att uttrycka detta i perspektiv har Dash-priset gått upp i en rak linje under de senaste tre månaderna. Med ett värde av $ 118,9 i slutet av maj 2017 antog många att Dash-priset hade nått sin topp för året. Alla som sålde till det priset kommer ha gjort en bra vinst, men det var bara ett tecken på saker som skulle komma. Trots allt är överskottet till $ 348,67 under de senaste 24 timmarna att visa att det fortfarande finns mycket utrymme för framtida förbättringar vad gäller detta värde.

sv_SESWE
en_USENG sv_SESWE