Den stigande och potentiella fallet av Cryptocurrency ICOs

Den stigande och potentiella fallet av Cryptocurrency ICOs

Med så många Cryptocurrency ICOs som äger rum just nu, kommer något att behöva förändras. Det verkar att hela ICO-scenen i Cryptocurrency blir en del av ett skämt. Useless tokens skapas som erbjuder inget verkligt värde för användarna, men människor kastar fortfarande pengar på dem. Det är mycket oroande.

CRYPTOCURRENCY ICOS – BUBBLA ELLER INTE?

Det finns positiva och negativa sidor för hela ICO-sektorn för kryptokurrency. Det positiva elementet kommer i form av att ge människor ett sätt att skaffa tillräckligt med pengar för att skapa nya produkter och tjänster. Även om inte alla dessa begrepp kommer att lyckas, är det snabbaste och mindre besvärliga sättet att höja de nödvändiga pengarna just nu med hjälp av en ICO. Det skapar en rad nya möjligheter, vilket också kan vara dess undergång.

För att sätta denna senare del i perspektiv kan man göra argumentet att många “dumma pengar” hälls i kryptokurrency-ICO. De flesta av dessa “investerare” tar inte ens tid att läsa ett projekts hemsida eller vitbok. Allt de vill ha är omedelbar tillfredsställelse och se värdet av sina tokens går upp med 1000% på en vecka eller mindre. Att upprätthålla en sådan bubbla kommer inte att vara möjligt under mycket längre tid.

Som ett resultat ser vi nu en hel del framträdande ICO-tokens nedgång i värde så fort de träffar en utbyte. Inte för att människor säljer till vinst, men främst för att dessa “investerare” inte har tålamod. I själva verket har det blivit nästan billigare att köpa ICO-tokens efter en Bittrex-lista jämfört med att delta i ICO själv. Även med lukrativa bonusar för tidiga investerare finns det ingen riktig anledning att köpa till ICOs direkt. Än en gång, ett annat tecken på kryptocurrency ICO “bubbla” att pop.

För att göra saker ännu värre ser vi nu att människor spenderar pengar på “skämt” ICO som inte erbjuder något inneboende värde. Vissa tror fortfarande att även vaporware kan omvandlas till något värdefullt, men det är sällan fallet. Faktum är att alla kan skapa sina egna ERC20-symboler på en timme eller mindre och lägga in smarta kontraktsadressen till hela världen. Oavsett vad tokens kan användas för, kommer det alltid att finnas personer som aktivt investerar i dessa ICO.

Inte för länge sedan berörde vi konceptet om det oselösa eterumtoken. Man trodde att detta “skämt” ICO inte skulle få några pengar alls. Saker har visat sig ganska annorlunda. Projektets smarta kontraktsadress har uppskattat nästan 20 000 transaktioner eftersom det avslöjades för allmänheten. Människor skickar aktivt pengar till det, men ingen vet varför exakt. De flesta av dessa transaktioner är för 0,01 ETH. Men tusentals av de små transaktionerna ökar fortfarande över tiden.

ICO-ekosystemet cryptocurrency visar många tecken på att bli en bubbla. Miljarder dollar har investerats i projekt utan verklig demo eller prototyp. Koden för dessa projekt har i många fall aldrig visats av tredje part. Massor av människor kommer att förlora pengar på grund av att investera i ICO. Att göra egen forskning när det gäller cryptocurrency ICOs har aldrig varit viktigare än idag.

sv_SESWE
en_USENG sv_SESWE