Electroneum mobila miner är äntligen LIVE

Electroneum mobila miner är äntligen LIVE

Electroneum mina i mobilen

Efter en framgångsrik omstart och undertecknandet av några större partnerskap, väntar den efterlängtade Electroneum mina i mobilen är äntligen Live. Som vanligt har den goda nyheten sett sin prisökning ständigt till skrivtid, $0,08 per ETN.

Electroneum, som är känt för projektets förmåga att “Mina” ETN-mynt via en mobiltelefon, har sett sitt värde vuxit mer än 20 gånger på bara mindre än 4 månader efter lanseringen, vilket också sätter ALL TIME HIGH. Myntets pris har sedan dess rättats på grund av den senaste globala marknadskorrigeringen.

Efter några månader av väntan och förväntan har Electroneum nyligen släppt sin mobila miner app efter att ha genomgått en beta-testfas i veckor. Electroneum-teamet sade också att mobilmining är inställd att vara tillgänglig på Android-enheter för närvarande och arbetar mot en IOS-lansering under de kommande veckorna.

För några veckor sedan lanserade Electroneum ett meddelande om att vara noterade i HitBTC och KuCoin-utbytena. Innan dessa meddelanden gjordes, kunde men enbart köpa valutan via cryptopia. Dessa nya listor har sett myntet få mer stabilitet och popularitet.

Electroneum har emellertid vid flera tillfällen nämnt att den mobila gruvan inte kommer att orsaka överhettning av miners mobiltelefoner, något som många har varit mycket oroad över sedan starten av projektet. Därför ger den här mobila gruvan en gruvupplevelse snarare än en verklig gruvarbetare.

Appen kan du ladda ner här ANDROID

Electroneum mål är att fånga 2 miljarder mobiltelefonägare och när Electroneum mobila gruvarbetare äntligen går live är myntet bara ett steg närmare sina mål och med tanke på ökningen av den allmänna kryptovalutans adoption och användning, är Electroneum inställd att se massa ökning i pris och värde under de närmaste veckorna och månaderna.

Myntet har sedan meddelandet sett sitt pris närmare $0,08 och en handelsvolym på nära $3 M. Electroneum står för närvarande på 43: e plats.

Vad är dina tankar och erfarenheter om Electroneum mobila gruvarbetare hittills?

Låt oss veta och kommentera nedan.

Skapa en Scam Ico

sv_SESWE
en_USENG sv_SESWE