En säker OS vinnare.

En säker OS vinnare.

 

Om de finns någonting som efterfrågats i mining forum har det hetat något med Linux vilket för mig varit rena grekiskan och väldigt “sudo apt-get update” oförståeligt om man inte kan Ubuntu/Debian från födseln. Jag kan motvillig erkänna att jag levde konstant i trötta forum vilket var väldigt tidskrävande, men till slut hittade man svaret efter att ödmjukt uttryckt både könsord och svordomar i sin ensamhet och scrollat mindre våldsamt till ett
“sudo apt-get upgrade” script vilket man bör kunnat själv listat ut, känner ni igen er?
Hur som haver har jag av misstag snubblat på något helt fantastiskt och finner inga ord hur jag bommat detta underbara efter alla värdelösa google försök och dåliga youtube guider man slaviskt följt.

Jag kan inget annat än att kringgå ämnet och ordbajsa i onödan för att fylla 300 ord i inlägget för att få vara med på google så detta förhoppningsvis bli sökbart även för en idiot med Svengelska. (även kallat Swenglish enligt trovärdig källa)

https://sv.wikipedia.org/wiki/Svengelska

Vad är SMOS?

Så vad gör jag inte för er läsare för att få uppmärksamhet, och till er som fortfarande läser tänker jag berätta om SMOS (SMOS is easiest to use Mining Operating System.) även kallat Simplemining som är ett OS operativsystem precis som Windows, detta operativsystem är endast skapat för oss dödliga vars enda uppgift är att hjälpa oss att håva in så mycket kryptovaluta som din egenhårdvara klarar av.

Fem steg till en enklare vardag.

  1. Du traskar in och ladda ner mjukvaran för ditt AMD R, AMD RX eller Nvidia grafikkort från https://simplemining.net
  2. Du tankar även hem & installera HDDRawCopy – flashing tool.
  3. Flasha sedan mjukvaran till en HDD,SSD eller enkelt USB-minne (minimum 7GB), se youtube guiden här https://www.youtube.com/watch?v=obv2mwhAdm0&feature=youtu.be
  4. Nästa steg är att öppna upp disken och redigera config.text filen och skriva in sin egna mejl adress och trycka CTRL+S & Enter.
  5. Sedan kasta du upp en webbläsare och registrera din mejl adress på https://simplemining.net

Det här operativsystemet är på riktigt “Håll käften-bra!” och de finns inget i närheten som vi har ännu testat som levererar ett simplare och enklare grafisk layout för Dual-mining med både auto konfigurering, automatiska uppdateringar, överklockning för både Core/Memory, enkel dashboard med inbyggd konsol för övervakning, ja lista är oändlig.

Man får möjlighet att testa på programmet helt kostnadsfritt till en början därefter postar man in en symbolisk avgift om 17,49 kr per månad, vilket är värt varenda öre!

Uppstår något knasigt så når man folk via på http://chat.simplemining.net i forumet https://bitcointalk.org/index.php?topic=1541084 eller postar ett mejl till [email protected]

Från oss alla, till er alla – en riktigt God OS”

 

sv_SESWE
en_USENG sv_SESWE