En serie valutor du inte visste existerade

En serie valutor du inte visste existerade

En serie valutor du inte visste existerade

Del 1.
En serie valutor du inte visste existerade! Vi presenterar en helt ny spännande serie med nya krypto mynt, presenterade av självaste IV gruppen. En kortare djupdykning för den som tröttnat på google, när förklaringen är som bäst.

Det finns idag ett stort utbud med olika krypto mynt och de kan va tämligen knepigt att få koll på vad den ena efter den andra erbjuder. Många gånger skapas mynten för ett syfte vilket oftast ska ha en betydande uppgift som kan hjälpa oss på något höger eller vänster.

Vi fick här omdagen tips om ett nytt mynt som fick upp ögonbrynen men som vi tror kommer att växa inom en snar framtid om bara omvärlden fatta tycke.

Myntet har lanserats och kallas Vote Coin [VOT] och bygger på ett hjälpmedel för röstomgångar vilket kan implementeras i politiska val, styrelser eller egentligen vilken typ av sammanhang där röstning krävs och baseras på ett så kallat Zerocoin protokoll.

Allting sker anonymt men är tilltänkt att skapa ett typ av ID som är unikt vilket ur ett demokratiskt och praktiskt syfte ökar användarvärde för att inte falla ut som ett “pump och dump” mynt.

Något vi uppskattar som pysslar med mining är möjligheten till minning och kickback. I dag står värdet i skrivande stund 2017/12/08 på 0.08372 SEK, vilket betyder att potentialen för en markant värde ökning ser väldigt ljus ut.

 

Den officiella sidan hittar du på http://votecoin.site/

 

Vad är Altcoin?

// internetvalutan.se

 

sv_SESWE
en_USENG sv_SESWE