Ett tips från coachen.

Ett tips från coachen.

Vi börjar alltid med att presentera Bitcoin alternativt Ethereum i våra inlägg, dels för att igenkänna faktorn oftast förklarar vad internet valutor #is all about, men även för att våran egna kunskap ligger djupast där.

Glöm de vi har skrivit för ett ögonblick.
I takt med att valutorna svänger vill vi lägga ett tips från coachen, något som jag själv brukar hitta på är att växla lite olustigt till en annan valuta som visserligen inte är någon nyhet men de kan va bra att nämna.

Sannolikhetsläran

OM man är som en annan och knarkar kurs upp & nergångar via sajter som https://coinmarketcap.com/ eller https://www.cryptocompare.com/

så önskar man att man ibland att man kunde köpa/sälja för mer än bara BTC och ETH.

Se de som en ränteuppgång när kronan tappar värde mot euron eller dollarn fast lägg på X procent i vinst i ekvationen. För mig handlar de alltid om att ha en plan ©.

Vi ser i alla fall ingen nackdel med att få en större valbarhet och lirar man via EthOS eller https://simplemining.net/ är de väldigt enkelt att skifta valuta genom att ha en färdig skriven rad sparad i en anteckning på skrivbordet. Jag kör i regel alltid samma rad via |Claymore’s Dual Ethereum AMD+NVIDIA GPU Miner v10.0| och kombinerar
Ethereum Och Decred/Siacoin/Lbry/Pascal, särskilt nu efter släppet från AMD med deras nya drivrutiner – Radeon Software Crimson ReLive Edition BETA vilket återställer eller förbättrar hash-hastigheten till sitt ursprung. Men att kirra en liknande för Zcash eller Cryptonight är nog inte illa pinkat ändå.

Ett exempel på en rad kan exempelvis se ut se ut såhär,
-wd 1 -r 1 -epool stratum+tcp://eth-eu.dwarfpool.com:8008 -ewal 0x$walletETH/$rigName -esm 0 -epsw x -allpools 1 -mport -3333 -etha 0 -estale 16 -dcri 22 -asm 2 -dpool stratum+tcp://decred.eu.nicehash.com:3354 -dwal 34vSAbePM9zxsKtb5R8Ba4uQtAZNM1K6pd

Länkar till chiffernyckel så ni kan tolka varje kommando via sajten nedan
https://bitcointalk.org/index.php?topic=1433925.0

På senare tid har valutor flugit kors och tvärs och hipp som happ så låg Ethereum på 390$ och sen kom Kina och sänkte marknaden till strax under 300$ vilket va ett magiskt tillfälle för den som satte sälj & köp order och ren katastrof för den som bara låg kvar i soffan.
Man kan ju helt klart dra den slutsatsen att “Pete and repeat were in a boat, Pete fell out, Who was left?” och sen är du miljonär, eller?

Den här texten innehåller ingen upphovsrätt eller kopieringsskydd, dela i vind.

sv_SESWE
en_USENG sv_SESWE