Fotbollspelare tecknar avtal i turkiskt amatörlag via Bitcoin

Fotbollspelare tecknar avtal i Bitcoin

Fotbollspelare tecknar avtal i Bitcoin. Ett turkist amatör lag har tecknat en spelare genom att betala honom med bitcoin,  klubbens ordförande uttalar sig att det är den första övergången av spelare som undertecknands av en spelare i cryptocurrency.

Harunustaspor ordförande Haldun Sehit sa till Turkiet’s state-run Anadolu Byrå sent på tisdagen att klubben betalat Omer Faruk Kiroglu 2,000 turkiska lire till ett värde av bitcoin (0.0534 bitcoin) i tillägg till 2 000 turkiska lira (540$).

Sehit berättade till nyhetsbyrån Anadolu att klubben har beslutat att underteckna Kiroglu med cryptocurrency för att göra laget kända “i Turkiet och i världen.”
Sehit säger “Om Gud vill, så kommer bitcoin att föra oss till mästerskapet.”

Kommer bitcoin kunna marknadsföra företag/bolag? 

Med deras försök att göra klubben störe så kan man fundera funkar de så, uppenbarligt funka det för denna klubb eftersom man blev uppmärksamma bland nyhetsbyrån bland annat i Turkiet med även brittiska Dailymail. Spekulationerna har funnits att företag vill handla i stora summor för att affären ska uppmärksammas på så sätt bli marknadsförda. Denna marknadsföring blir ju på köpet, är det rätt eller fel att uttnyttja denna metod av marknadsföring. Jag personligen tycker att detta är ett smart verktyg att använda eftersom man ändå ska genomföra en affär av bitcoin så är den värd att bli uppmärksammad. Fotbollspelare tecknar avtal i Bitcoin.

2018 kommer fler affärer göras av kryptovalutor men även flera företag kommer införskaffa att det är möjligt att använda kryptovalutor. Denna utveckling kan höja dem olika kryptovalutornas marknadsvärde det återstår och se, kom ihåg det handlar bara om spekulationer.

Vad är Bitcoin

Vare sig du aldrig hört begreppet kryptovaluta förr och svängt in på sajten Fotbollspelare tecknar avtal i Bitcoin
av misstag eller tillhör de mer avancerade med mångårig erfarenhet, brukar de ändå uppskattas med lite kuriosa.

Källa BCCnews

 

sv_SESWE
en_USENG sv_SESWE