Huawei Smarttelefoner kommer att ha Bitcoin wallets

Huawei Smarttelefoner kommer att ha Bitcoin wallets

Huawei Technologies, kända för sina Huawei-smartphones, har meddelat att personer som använder Huawei-mobiltelefoner kommer att kunna ladda ner Bitcoin-plånböcker. Vidare kommer denna Bitcoin Plånböcker att vara förinstallerade på de nyare versionerna av Huawei-telefoner, Huawei Smarttelefoner kommer att ha Bitcoin wallets.

Huawei Technologies är ett kinesiskt företag som är känt för nätverk, telekommunikationsutrustning och tjänster som den tillhandahåller. Med de senaste meddelandena om Bitcoins-plånböcker som kan laddas ned på sina mobiltelefoner, stiger det efterfrågan hos Bitcoin-entusiaster. Huawei Smarttelefoner kommer att ha Bitcoin wallets

Detta meddelande kommer vidare att ta Bitcoin ner på den vanliga banan! Huawei Smarttelefoner kommer att ha Bitcoin wallets

Ansökan kommer att vara BTC.coms Bitcoin plånbok. BTC.com ägs av Bitmain Technologies, som är en dominerande kraft inom tillverkningsområdet för mining, och kontrollerar även världens största miningpool för Bitcoin.

Enligt Alejandro de la Torre som är vice vd för affärsverksamheten på BTC.com kommer detta att bli den första digitala valutan applikationen som erbjuds på Huawei-enheter.

Han fortsatte att berätta för Bloomberg: “Det är ett bra tillfälle att komma in på den kinesiska marknaden. Användningen av kontantlösa betalningar med appar är mycket stor och det traditionella banksystemet saknas, så det finns ett bra användningsområde för krypto betalningar att växa där. “

För närvarande har Kina blockerat mycket av den digitala världen, inklusive Android: s Google Play Butik och några av Apples App Store appar.

Huawei har dominerat den kinesiska marknaden när det gäller mobiltelefoner, med en andel på 20,4%, förra året 2017. Huaweis vice president, Jaime Gonzalo, anser att Huawei kan öka sin närvaro på den kinesiska marknaden med kryptovalutan på mobila telefoner.

“Från vår ledande ställning i Kina, spetsen för spjutet av mobila betalningar, förväntar vi oss att vi ser en stor tillväxt i globala kryptovalutor adoptionsvanor inom kort”, sa Gonzalo.

Huawei är Blockchain vänlig med många olika initiativ. Till exempel förra månaden meddelade Huawei också lanseringen av en Blockchain-as-a-service (BaaS) -plattform som kommer att fokusera på smart kontraktsutveckling.

Bildkälla: “Flickr

Bästa wallet 2018 läs mer

Här presenteras den nya Huawei P20 Pro av Krypto Sverige

sv_SESWE
en_USENG sv_SESWE