Hur funkar Power Mining Pool

Hur funkar power mining pool

Hur funkar power mining pool även känt som pmp, i denna artikel ska jag förklara vad det är och hur man öppnar ett konto.

Hur funkar Power Mining Pool är ett amerikansk företag som helt enkelt minar åt dig, du slipper ladda ner massor av program och helt enkelt investera och låta pengarna jobba åt dig. Detta är en början på en passiv månads inkomst när det gäller kryptovalutor.
Det funkar så här man köper shares varje share kostar 50 euro, dessa shares minar 7 st olika kryptovalutor.

Du får betalt i dessa valutor varje 24h, när du har kommit upp till ditt mål så är det att ta ut pengarna när du vill. Betalning och utbetalning sker genom bitcoin så för att köpa share så måste du köpa via 50 euro i värde av bitcoins. När du ska ta ut dina pengar få du även pengarna utbetalt i bitcoins.

Så hur tjänar man pengar på de?
Hur funkar power mining pool

Så hur tjänar man egentligen på detta? jo har man 1 shares så kommer du tjäna ungefär 20 euro, ju fler du har dessto mer tjänar man såklart. Men det finns även andra sätt att tjäna pengar genom rekyrtera ett eget sk, team.

Genom att rekytera flera medlemmar till ditt lag som sin tur köper shares gynnar dig. Lyckas man rekrytera många kan man få en kraftig utbetalning. Dessa personer måste registera via din länk och ha köpt minst 1 share.

För att registera er och börja eran pmp karriär så registera er via denna länk

Vad är Cloudmining?

Cloud mining är ett bra sätt att komma igång med Bitcoin och internetvalutor. Istället för att köpa hårdvara som du behöver installera och konfigurera hemma köper du ett kontrakt som ger dig tillgång till hårdvara i ett datorcenter
Power mining pool

Hur man investerar i Kryptovalutor (Läs Mer)
Har du investerat i Onecoin (Läs Mer)
Hur du tar ut Kryptovalutir (Läs Mer)
Bästa GPU för Mining (Läs Mer)
Bästa Krypto-wallet (Läs Mer)
Regler hos skatteverket (Läs mer)
Sveriges Bitcoin ATM Maskiner (Läs Mer)
4 Valutor du inte säljer fram till 2020 (Läs Mer)
Huvudsidan

sv_SESWE
en_USENG sv_SESWE