För första gången någonsin: ICO med svenskt management

ICO med svenskt management för första gången någonsin

Från första februari 2018 har investerare möjligheter att köpa tokens (andelar) i Global ICO Fund GmbH, en fond med ICO med svenskt management och syftet att göra det lätt att investera i ICOs och kryptovalutor.

ICO med svenskt management

. Fonden har en soft cap på 5 MUSD och en hard cap på 10 MUSD och svarar mot det stora intresset för kryptovalutor efter den senaste tidens enorma uppgångar.

– Vi svarar på det växande behovet av en pålitlig fond som drivs med transparens och insikt i hur denna nya värld fungerar och kommer att utvecklas långsiktigt, säger Andreas Hurtig, vd och grundare av bolaget som är verksamt i ”Crypto Valley”, lokaliserat i den schweiziska kantonen Zug.

Hurtig leder ett svenskt managementteam som fokuserar på att kliva in tidigt när nya ICOs kommer ut på marknaden. Under 2017 genomfördes 235 ICOs och antalet kommer att öka under de närmaste åren. 60 % av fondens medel kommer att investeras i nya ICOs och 20 % exponeras direkt mot kryptovalutor. Ytterligare 13% kommer att reserveras för alternativa blockchain investeringar och resterande 7% sparas som kassa reserver.

Med en genomtänkt och balanserad urvalsprocess hittar Global ICO Fund GmbH de mest lovande nya företagen med inriktning på Blockchainteknologi och kryptovalutor. Fonden är ett sätt att exponera sig mot en marknad som vi bara sett början av och där möjligheterna är enorma.

Global ICO Fund är öppen för investerare från 1 februari 2018 och andelar köps i tre steg:

  •  Först behövs kryptovalutan Ethereum som tillexempel kan köpas på Coinbase (guide).
  •  Ethereum förvaras i investerarens myetherwallet konto (guide).
  •  Därefter köps tokens i Global ICO Fund via www.globalicofund.com från och med den första februari 2018.

Anmärkningsvärt är fondens låga avgifter. Höga anslutningsavgifter på 15 % och mycket höga förvaltningsavgifter är inte ovanligt i ICO världen.

– Vår anslutningsavgift är 1.5 % och årlig förvaltningsavgift 1.5 %. Det är lägre än många hedgefonder, säger Andreas Hurtig som med sin bakgrund som day trader, företagsledare och entreprenör vet att kostnader är viktigt för en investerare.

ICO med svenskt management

Vi vill skapa stora värden för våra investerare till låg kostnad och låg risk, säger han.

Vill du ser mer om Andreas? Han kommer att vara en talare på Cryptario.com, världens första online summit för kryptovalutor och blockchain teknologi.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Andreas Hurtig, vd och grundare, tel. +46 (0)736434702, [email protected]
Karl Gullö, Head of Business Development, tel +46 (0)723236169, [email protected]
Hemsidan

Vad är ICO ?

ICO med svenskt management

sv_SESWE
en_USENG sv_SESWE