Initial Coin Offering ICO

Initial Coin Offering ICO

Initial Coin Offering ICO – I takt med att vi handlar allt mer med internet valutor ökar även förväntningarna från användarna och konsumenterna. Detta ger ett ypperligt tillfälle för utvecklare och programmerare att konstruera nya förbättra versioner av valutor. De är ett par parametrar som kan vara avgörande bland annat, säkrandet av transaktioner mellan 2 parter, bortfall av dubbletter av samma mynt, snabbare transaktioner, bra leveransvillkor , enkla och säkra returprocesser och framförallt nyttjande värde på marknaden. Att lägga extra krut på att göra köpupplevelsen så bekväm och smidig som möjligt lönar sig oftast på sikt. För att starta igång ett projekt eller mynt i tidigt skede brukar ICO nämnas ,vilket ska finansiera projektet före lansering.

Vad är en ICO?

Initial Coin Offering, eller ICO som de kallas är en typ av insamlingsfond där investerare erbjuds att förköpa en ny internet valuta till ett billigt pris, detta för att samla in pengar snabbt till ett nytt växande projekt, utveckla en ny programvara eller hjälpa till att starta ett företag. Oftast sker betalningen i någon form av digital valuta – vanligtvis i bitcoin [BTC] eller rivaliserande token enhet som Ethereum [ETH], Dash [DASH], Ripple [XRP] – initialt. I gengäld får man ett helt nytt mynt/token som kan användas för att till exempel lösas in i en tjänst som företaget erbjuder alt. växlas tillbaka till internet valuta när väl projektet lanseras. Ett köp av en ICO ger inga ägande rättigheter och investeringen avser heller inte aktieandelar i något typ av företaget, man får ett billigt mynt för pengarna som kan blomstra på krypto börsen.

Många av försäljningarna används för att backa “högkvalitativa projekt, men det har skett många copycatprojekt där människor kopierar från samma bok (och) inte avser att ge något värde till de personer som köper tokens något. Tidigare i år rappoterade central banken i Kina att de satt förbud för nya “Token Sales” vilket skakade om marknaden.

Men vad är de som driver folk till att köpa ICO?

En kombination av ett modernt pyramid spel och “kickstarter”, vilket antingen tar dig till stjärnorna eller får dig bankrutt. De ska nämnas att om man ska lägga slantarna på olika ICO projekt bör man gjort sin bakläxa ordentligt, de finns ofantligt många fall där investerarnas investeringar absorberats ur tomma intet och listan med bedrägeri är ovanligt vanligt, Google är din vän .

Önskvärt hade ju varit “Gå i fängelse, gå direkt i fängelse, utan att passera gå!” men sällan klaras dessa fall ut, utan rinner ut i sanden.
Trots flerfaldiga stämningar fortsätter folk att kasta pengar på marknaden, för får man 13 rätt, så får man 13 rätt.

Läs gärna mer om Topp 10 mest finansierade ICO-projekter 2017

// internetvalutan.se

sv_SESWE
en_USENG sv_SESWE