Inköpslista för en rigg med bra prestanda.

Inköpslista för en rigg med bra prestanda. De är många där hemma i soffan som kanske aldrig får tummen ur, de är en hel del plock och pill med att hitta bra kompatibla komponenter till en rimlig kostnad. Om ni vill börja mina med med en bra utdelning så föreslår vi att ni kikar på listan nedan. Anpassad hårdvara för dual mining och levererar minst 184 Mh/s för valutan Ethereum och med lite över klockning så kammar man hem de där sista dropparna.

Ethereum är den potentiella efterträdaren av Bitcoin, en valuta att räkna med kommer på lång sikt och vinnande i popularitet. Att mina Ethereum är väldigt lönsamt och att kombinera en valuta som Decred/Siacoin/Lbry/Pascal samtidigt blir bara mer pengar på kontot, det förväntas att Ethereum kommer att växa ytterligare i värde.

Våra gruvriggar är speciellt utvecklade och omkonfigurerade för gruvor från Ethereum. Med den här riggen kommer du att mina på minst 184 Mh/s vilket motsvarar cirka € 12,50 vinst per dag. (Beräknad den 28/09/2016. Detta beror på värdet på Ethereum och hastigheten på nätet som ändras dagligen)

Specifikation för Ethereum mining rigg 184 Mh/s

Aluminium till ram/chassi
Celeron G1620 Processor
Asrock H81 Pro BTC moderkort
6x AMD MSI RX 480 GPU (Safir, XFX, Powercolor)
Fury DDR3 8GB minne
Kingston 120GB SSD-hårddisk
EVGA 1300w strömförsörjning
Windows eller ethos operativsystem
Plug and play setup
Använder ENDAST 990w kraft

sv_SESWE
en_USENG sv_SESWE