JSE Coin – Web Browser Mining

JSE Coin – Web Browser Mining

JSE Coin – Web Browser Mining Vi har tidigare skrivit om hur mining kan ske via mobilen med Minergate (mycket låg förtjänst) samt via Electroneums app. Enkla sätt att genomföra mining. Det finns även ytterligare vägar för de som inte vill köpa riggar och köra mer avancerad mining. Det handlar om webbrowser mining. JSE Coin – Web Browser Mining

Med webbrowser mining sker mining direkt i webbläsaren vilket bland annat tjänster som coinhive.com haft sedan förra året. Mining sker då av Monero, vilket är den mest lönsamma kryptovalutan att mina via webbläsare. JSE Coin – Web Browser Mining JSE Coin – Web Browser Mining

 

JSE coin – utmanaren

Nu kommer en utmanare inom webbrowser mining – JSE coin. En kryptovaluta där mining sker i webbläsare eller via deras windows app. Framförallt är det just miningen som gör att JSE coin skiljer sig mot andra kryptovalutor – men det finns även andra skillnader. JSE Coin – Web Browser Mining

JSE Coin – Web Browser Minin

Mining

Då mining sker via webbläsaren kan det ske på flera olika sätt. Grundtanken är att de som har webbplatser ska applicera koden från JSE coin på webbplatsen så att mining sker i webbläsaren automatiskt när någon besöker sidan.

Skulle vi haft koden på denna webbplats hade vi kanske tjänat 5 öre medan du läst denna text. Detta genom att mining skett i din webbläsare medan du läst texten. Med riktigt många besökare kan det alltså ge en hel del. I längden kan det till och med innebära att man kan belöna besökare att komma till en specifik webbplats.

Mining kan även ske direkt via deras webbplats genom att man skapar konto och påbörjar mining från kontot. Ytterligare ett sätt är att ladda ner deras app till windows och låta mining ske från den. Använder man appen behöver inte någon webbsida besökas för att mining ska ske.

När mining sker samlas hashes som sedan ”omvandlas” till lotter. Varje 30:e sekund lottas sedan JSE coin ut vilket gör att 144 000 coins lottas ut varje dag.

Wallet

Deras onlinewallet hittas på deras hemsida. JSE coin kan även importeras till en ethereumkompatibel wallet, exempelvis Myetherwallet.

Användning

JSE coin är tänkt att primärt vara ett betalningsmedel mellan privatpersoner och från privatpersoner till företag. Trots att de har en pågående ICO så finns det faktiskt redan ett par företag som tar emot valutan.

Snabba, enkla och billiga transaktioner, som även många andra valutor lovar. Nej, det är inte där som JSE coin är unik utan utifrån hur mining sker.

Pågående ICO

Just nu pågår ICO för JSE coin. Den påbörjades 11 juni och sträcker sig till 11 oktober, alternativt att de uppnår hardcap vilket är 5 miljarder coins. För tillfället har de sålt ca 20 miljoner. Läs mer om deras ICO, vad pengarna ska användas till och hur teamet bakom JSE coin ser på framtiden i en intervju med Dave Mallet som är COO i teamet.

Kan JSE Coin utmana coinhive på riktigt? Kan de skapa ett fullgott alternativ mot att tjäna pengar på reklam på webbplatser? Kan de etablera sig som en accepterad kryptovaluta och inom kort handlas på en större exchange? Kanske – däremot är oddsen emot dem då 90 % av alla ICO ”are doomed to failure” (Vitalik Butering)

 

Hur man investerar i Kryptovalutor (Läs Mer)
Har du investerat i Onecoin (Läs Mer)
Hur du tar ut Kryptovalutir (Läs Mer)
Bästa GPU för Mining (Läs Mer)
Bästa Krypto-wallet (Läs Mer)
Regler hos skatteverket (Läs mer)
Sveriges Bitcoin ATM Maskiner (Läs Mer)
4 Valutor du inte säljer fram till 2020 (Läs Mer)
Huvudsidan

Comments (No)

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv_SESWE
en_USENG sv_SESWE