Killen säljer allt för Bitcoin

Killen säljer allt för Bitcoin

Killen säljer allt för Bitcoin. Man säljer alla sina tillhörigheter och investerar i Bitcoin för att resa världen, Gör killen rätt att sälja allt för bitcoin?
En man reser runt i världen med sin flickvän med en månadsbudget på 23 728 kronor, efter att han sålde allt han ägde att investera i krypto-valuta.

Den 24-årige Jonas Hornehaj har avbildats på en mängd exotiska platser, eftersom han dokumenterar sin fantastiska livsstil på sociala medier. Jonas, från Köpenhamnen, lämnade Europa med cirka 16 610 Kronor på sitt bankkonto, men investerade 8305 Kronor i Bitcoin, som har finansierat både hans och hans flickvän, Alicia Cechvalova, 25, reser med en månadsbudget på mellan 15.000 – 23 000 kr per månad.

                   Killen säljer allt för Bitcoin


Nu spekulerar han på krypto-valutamarknaden samtidigt som han reser världen. Jonas sa: “Jag sålde alla tillhörigheter som jag kunde – soffa, säng, skåp, TV, skor (jag älskar sneakers), Playstation – allt jag kunde sälja online gjorde jag. “Jag ville bli av med tanken på att livet kommer att vara en 9-5 – jag visste år sedan att det inte var livet för mig. Med det i åtanke såg det ut som den bästa möjliga tiden för mig att sätta av.

“Jag har fortfarande studentskulder, jag har fortfarande skuld i min bank, men jag var inte oroad över något av det, för jag tror på mig själv. Tidningen verkade rätt, mitt sinne var där det behövde vara, och sakerna såg positiva ut. “Jag hade inte mycket pengar sparat alls, men några av de pengar som jag sparade på sommaren gick in i kryptomynt.

“Nu är det inte något jag marknadsför som ett sätt att tjäna pengar helt enkelt för att det är så lätt att antingen skjuta ner det som ett Ponzi-system eller som en bubbla eller en vildspel, men med forskning såg jag ut mycket om tekniken , kryptoutrymmet i sin helhet och de konsekvenser det kan ha positivt på världen. “

 

Källa: metro

Hur du investerar LÄS

sv_SESWE
en_USENG sv_SESWE