Sök

Bitcoin Sverige
Kryptovalutor Om du har sålt, bytt eller betalat med en kryptovaluta/Bitcoin behöver du redovisa detta till Skatteverket i samband med att du deklarerar. Informationen på den här sidan riktar sig främst till dig som är privatperson

Vad är bitcoin
Bitcoin är digitala pengar för en digital värld. Med Bitcoin skickar du pengar direkt från person till person utan behov av mellanhänder som banker . Bitcoin är öppet för alla och kontrolleras inte av någon stat, bank eller företag.

Vem är Satoshi Nakamoto?
Satoshi Nakamoto är personen som skapade Bitcoin, såväl i teorin som genom en praktisk, fungerande implementation. Vem som står bakom denna algoritm är dock okänt. Många har försökt lista ut detta genom åren men ingen har kunnat bevisa något.

Köpa Bitcoin med Swish
Vi på Internetvalutan.se har gjort det möjligt att köpa Bitcoin med Swish och det gör du genom att trycka HÄR

Kraken

Kraken

Kraken är en hemsida där man kan köpa eth direkt och behöver inte köper bitcoin för sedan växla vidare valutan till eth.
Själv tycker jag att kraken är roligt jobbig för man måste verifiera din identitet och det tar ca 10 dagar innan man kan köpa något.
Men har fått väldigt mycket feedback om hemsidan och den är väldigt bra när man väl har kommit in i det hela.
Man kan även när man har en valuta att man kan sälja den till btc för sedan kunna köpa annan valuta, man får många frågor kan man köpa eth eller btc via Swedbank eller vanliga banker i Sverige och svaret till det är nej inte än Sverige ligger lite efter när det gäller crypto valutor, men inom snar framtid är jag övertygad att det kommer att finnas.