Kryptoexperten24 konsult och rådgivning

Kryptoexperten24 konsult och rådgivning

 

Kryptoexperten24 Kryptoexperten24 konsult och rådgivning.  är Sveriges första konsult & rådgivning inom det nya fenomenet blockchain och kryptovalutor. Hos Kryptoexperten24 kan du få hjälp med allt gällande Blockchain och kryptovalutor.

Vi vill att alla ska kunna komma igång med sina investeringar i kryptovalutor på det bästa och säkraste sättet som möjligt. Därför gör vi jobbet åt dig! Vi erbjuder fullständig genomgång och vägledning som ska hjälpa dig att komma igång med dina investeringar inom kryptovärlden idag

VD, Kushtrim Krasniqi

 

Att investera i kryptovalutor är i dagsläget inte lika smidigt som att logga in på Avanza och handla aktier eller fonder. Processen är lite mer komplicerad. Det är inte bara processen som skiljer sig från det traditionella sättet att investera, men dessutom måste du som enskild person se till att dina tillgångar är säkra. Här kommer Kryptoexpertens roll in. Dem hjälper investeraren med att komma igång med sin investering, ser till att tillgångarna är säkra och erbjuder rådgivning för alla som inte vet så mycket om Blockchain & kryptovalutor i dagsläget.

 

Grundaren kom på iden baserat på allt bedrägeri och stöld som sker idag inom kryptovärlden. Han upptäckte hur människor litade på opålitliga ”exhanges”, falska valutor och olika pyramidspel.  Han förstod att någonting behövde göras för att människor ska kunna skapa tillit och börja använda krypto i massadoption. Genom att utbilda människor om kryptovalutor och hur man undviker att bli lurad, anser grundaren att det kan bidra till ett säkrare samhälle inom kryptovärlden.

 

Grundarens vision är enkel. Kryptoexperten24 ser en ljus framtid för Blockchain och kryptovalutor. Målet är därför att försöka göra det lättare för samtliga att komma igång på rätt sätt och förstå hur man skyddar sig på bästa sätt mot bedragare och tjuvar. Man vill skapa ett samhälle inom Blockchain och kryptovärlden med färre konflikter och större trygghet.

 

Länk till Kryptoexperten24: www.kryptoexperten.se

Nyligen uppmärksammades Kryptoexperten24 av tidningen Barometern. För den som vill läsa artikeln kan man klicka på länken (notera att du måste vara prenumerant): http://www.barometern.se/oskarshamn/de-startar-eget-i-kryptobranschen/

Läs om hur du minar med din android telefon

sv_SESWE
en_USENG sv_SESWE