5 Kryptovalutor att bevaka under Mars 2018

Kryptovalutor att bevaka

Wow, februari var en underlig månad, galna vinster, galna förluster, galna vinster igen. Det gick med upp och ner. Den första veckan i februari stannade vi på en så kallad Bear-marknad och det fanns mycket rädsla, osäkerhet och tvivel. Stora anledningar till gungorna där var nyheterna om saker som Tether är en pengarutskriftsmaskin, Korea, Kina och Japan förbjuder allt, John McAfee säger att Binance har hackats. Ett hack på Bitgrail med 17m NANO-valutor förlorade. TID FÖR MARS! 5 Kryptovalutor att bevaka under Mars 2018.

Kryptovalutor att bevaka

1. Nebulas (NAS)

Nebulas kallas också “The google of Blockchain”. Nebulas fokus är att vara en sökmotor på blockchain. För närvarande blir kryptospace så stor. Det finns så många blockkedjor som byggs för tillfället. Nebulas bygger en lösning som låter dig söka igenom alla dessa olika blockkedjor. Om du vill hitta smarta avtal, transaktioner eller vad som helst. Nebulas släppte sina testnät några veckor sedan. Kolla in deras Github om du är intresserad. Vi tycker att Nebulas är en bra långsiktig investering, eftersom vi tror att blockchain blir mycket större över tiden.

Fördel: Nackdelar:
Ensam på Marknaden Inga Exchange är intresserade
Möjlighet att växa
2. Fusion

Fusion startade som en ICO på NEO-plattformen. Fusion jämförs också med Wanchain. De vill vara en kryptofinansiell plattform (något som Ripple) och ska tillhandahålla transaktioner med flera kedjor och smarta kontrakt. FUSION är en offentlig blockchain som ägnar sig åt att skapa en inkluderande kryptofinansiell plattform genom att tillhandahålla smarta kontrakt med cross-chain, cross-organization och cross-datasource. Detta kommer att vara en långsiktig plockning för oss men med den här låga marknadsföringen tror vi att det är en no-brainer.

Fördelar Nackdelar
Fortfarande under radarn Endast bytbar på Bibox
Marketcap är fortfarande okänt

 

3. Blockport (BPT)

Blockport, en annan utbyte. Vi tycker att denna utbyte verkligen sticker ut eftersom den fokuserar på att vara en social utbyte. Vi har sett tokens som stöder utbytet gjorde riktigt bra (i vår januari valde KuCoin aktier 3500% i en månad). Vi tror Blockport har ett riktigt solid team och är en av de första ICO: erna från Nederländerna. De finansierade framgångsrikt sitt projekt i deras ICO med stöd av AFM (Authority Financial Markets, slags SEC för USA). Vi tycker att det är ett bra val att få några bra avkastningar. Tho token är också mycket trevligt att handla med rabatterade handelsavgifter. För närvarande är token handelskunskap på KuCoin. Blockport planerar att släppa sin beta-plattform i mars.

Fördelar Nackdelar
Social utbyte Okänd exchange
Stöds av AFM
Bra Team
Beta Mars 2018
Bra kommunikation
4. Binance Coin (BNB)

Binance Coin är vår kortsiktiga val för denna månad. De som använder BNB ger dig rabatt på handelsavgifter, men om du inte är en dagtrader så är det inte riktigt värt det. Men BNBs pris sitter bara för 11 USD för tillfället. Binance bränner tokens evrey quarter vilket gör utbudet lägre. Dessutom planerar de fler ICO: er på Binance-utbytet där du kan betala med BNB-tokens.

Fördelar Nackdelar
Billigt Pris Endast bytbar på Binance
Kommande tokensälj
Rabatt på handelsavgifter

 

5. Oyster Pearl (PRL)

Oyster Protokoll är vårt nummer fem val, det här projektet har varit på vår radar under en stund. Och vi gillar det verkligen. Det är ett helt annat sätt att tjäna pengar på din internetplattform. Just nu behöver webbplatser som våra annonser och täcka kostnaderna för webbplatsen. Det är många som blockerar våra annonser. Oyster Pearl har byggt ett nytt verktyg som webbplatser kan använda med bara en enkel skrivskript. Oyster kombinerar gruvdrift genom trafik och datalagring med hjälp av Pearl tokens. Det fungerar något så här: Till exempel kan du köpa en Pearl-token och “hyra” 1 GB lagringsutrymme med det. Någon annan går till en webbplats som använder Oysters skript som bekräftar transaktionen. Det är vi inte säkra på om den här intäktersmodellen kommer att ta över Online Ad-verksamheten eftersom det fortfarande finns mycket motstånd mot “Browserskrypto-mining”.

Fördelar Nackdelar
Nytt partnerskap Finns ej nån exchange än
Masternoder påväg
Ryktas om Binance
Produktutgåva

Läs om våra andra kryptovalutor som vi har forskat på

De listade kryptovalutor är inte investeringsrådgivning.

Kryptovalutor att bevaka Kryptovalutor att bevaka Kryptovalutor att bevaka Kryptovalutor att bevaka

sv_SESWE
en_USENG sv_SESWE