Vad är Monaco?

Kryptovalutor i betalkort ?

Det finns mycket hård konkurrens i världen av Kryptovalutor i betalkort. Trots att många företag tvingades sluta sina tjänster kommer nya konkurrenter att dyka upp ganska snart. Ett av dessa företag går under namnet Monaco, även om det inte har något att göra med den lyxiga delen av Frankrike. Lagets uppdrag är ganska enkelt: att sätta kryptocurrency i varje plånbok.

VAD ÄR MONACO?

Huvudsyftet med Monaco är att låta användarna spendera sina kryptokurvor så bekvämt som möjligt. Med sina fria konton, stöd för flera kryptokurser och värdeutbyte baserat på realtidspriser, finns det mycket att tycka om i detta projekt. Betalkortet ska snart komma på marknaden, och deras mobilapp släpptes för en tid sedan.

Hur fungerar det hela?

Att kunna spendera kryptovalutor på de flesta platser utan att behöva oroa sig för höga avgifter är något att se fram emot. Mer specifikt är Monaco stolt över att inte ta ut några avgifter. Dessutom kan användarna tjäna kryptovalutor för varje köp de gör med Monaco kortet också. Dessa belöningar utfärdas i det som heter MCO-token, som vi kommer att diskutera senare.

Med Monaco-appen kan användarna skicka pengar – utan att betala avgifter – till någon i världen. Mottagare kommer att få transaktionen omedelbart och kan spendera pengarna med sitt Monaco-kort. Det är möjligt att fylla på detta kort med Bitcoin, Ether, banköverföringar debit- eller kreditkortskort. Det är en bekväm lösning, även om det tar lite tid innan den är fullt tillgänglig för hela världen.
Monacos cashback-initiativ är också värt att hålla ett öga på, eftersom användare får upp till 2% tillbaka på varje transaktion i form av MCO. Dessa tokens kan sedan bytas ut för Bitcoin eller Ethereum med en av 17 olika utbyten. Det är lika möjligt att använda MCO-tokens för kortköp, vilket stimulerar användarna att utnyttja sina kort ännu mer. Med ett starkt konsument funtion är det uppenbart att Monaco kommer att vara av stor intresse för många kryptovalutor entusiaster.

MCO TOKENS SYFTE Kryptovalutor i betalkort Kryptovalutor i betalkort

Som tidigare nämnts MCO-token som en återbetalningsbelöning för varje köp som görs med kortet. Användarna måste emellanåt också få MCO-tokens för att beställa en av de olika kortmodeller som är tillgängliga för dem. För att göra det måste de “låsa” en viss mängd tokens i sex månader. Efter den perioden slutar tokena till användaren igen och han eller hon kan spendera dem som de passar. Det är en token som redan har värde, eftersom användare har kunnat anmäla sig till kortet sedan mobilappen släpptes för flera månader sedan.

VAD ÄR NÄSTA STEG FÖR MONACO?

Det finns fortfarande mycket arbete att göra innan Monaco blir ett hushållsnamn. För tillfället är dess kort endast tillgängliga i utvalda länder, och transporter förväntas påbörjas snart. Den globala kryptovaluta-appen kommer att släppas under de kommande månaderna, och MCO-token-låsningen kommer också att aktiveras senare i år. Längre nerför linjen kan vi förvänta oss nya kortmodeller, betalkort som skickas till europeiska kunder och företag på amerikanska marknaden. Det är mycket värt att hålla ett öga på, men det tar tid tills alla delar av pusslet faller på plats.

Sedan har vi skrivit en artikel om TenX card som är en konkurrent till Monaco som funkar i stor del av Sverige vi har fått information att det funkar i Konsum och andra affärer samt att ta ut pengar på ATM maskiner som finns i hela Sverige. Här kan du läsa mer om TenX Card Sverige

sv_SESWE
en_USENG sv_SESWE