Localbitcoin.com

Insättning & uttag via localbitcoin

Det finns i skrivande stund inga billiga alternativ för oss som bor i Sverige för uttag av cryptovaluta, i regel vill samtliga parter tjäna en extra bitcoin om de går vilket vi visserligen har full förståelse för.

Bildresultat för localbitcoins

Här kommer ett tips för dom som sitter i samma båt och plaskar i vattnet som oss och irriterar sig på transaktions avgifter, uttagsavgifter och övriga administrativa hitte på kostnader.

Hur fungerar det exakt?

I ett par få rader vill vi lyfta localbitcoin.com som är en peer-2-peer marknad för köp och försäljning av bitcoin, men enkelhet så registrerade vi ett konto med 2 stegs verifikation. Väl inne så letar vi upp wallet adress under “Wallet – Receive bitcoins” postade lite coins och satte oss finurligt och diktade ner en annons med köpvillkor för swish! vilket då INTE passerar skatteverkets radar. Vi gillar de! Lika enkel va de att köpa som att sälja. I vanlig ordning tog man kontakt med valfri säljare, slängde ett extra öga på den gröna pricken vis Username# så att säljaren va Online vilket då förenklar respons tiden för själva affären.

https://localbitcoins.com/?ch=cktw

I enighet på redaktionen så lägger vi ett par goda ord för localbitcoins.com då köparen och säljare får exakt så mycket dom betalar för. Inga luriga krusseduller och köpare har valfriheten att välja den prisnivån som ansers acceptabel och faktiskt kunna öppna en dialog med ansvarig säljare innan affären slutförs. Våran upplevelse säger att denna sajten är mer ärlig än något annat vi tittat på tidgare.

https://localbitcoins.com/?ch=cktw

// IV

sv_SESWE
en_USENG sv_SESWE