Nicehash


Under senaste veckan har vi gått igenom vad Nichehash har att erbjuda och vi vill ändå berätta att vi är förvånansvärt nöjda med deras tjänster, dels handlar de om ren mining med din egna hårdvara men även om Cloud mining under ett och samma tak.

Att komma igång med tjänsten för mining va väldigt enkelt och vi upplevde att de var relativt Plug and Play så fort du tankat hem “NiceHash Miner” (Kompartibel med Windows) registrerat ett konto och hittat Bitcoin Wallet adressen.

Utbudet av olika Cryptocoin valutor va brett & de va endast vårat grafikkort som begränsade oss. Vi använde oss av en rigg med 6 stycken AMD RX 570 4GB & kunde då farma Ethereum, Zcash, Pascal, SibCoin, Decred, LBRY & CryptoNight.

Programmet har en auto-switch multi algoritm och styrde automatiskt vilken valuta som var mest lönsam att farma automatiskt och belönade kontot med Bitcoin. Så oavsett vilken valuta som va påslagen, kammade vi hem Bitcoin till Plånboken.

Deras miner använder stratum+tcp://  protokoll vilket ökar både effektivitet och lönsamhet.

Den enda besvikelsen som slog oss på käften i vårat euforiska tillstånd var avgifterna för användandet som toppade på 3% samt uttags avgift om 0.5% eller 0.005 BTC.

Cloud mining.

Ett annat stycke av Nicehash, väl så genomtänkt var möjligheten att hyra hash hastighet från poolen. Nichehash känns pålitligt som marknadsplats och enkelt skapar man en egen order för vilken valuta man önskar plocka hem. De som var knepigast va att lägga ett lagom pris i förhållande till övriga bud för att fånga upp så mycket hash hastighet för pengarna. Lyckligtvis så gick de korrigera live efter man lagt in sin order. Glöm inte fylla på din wallet med bitcoin innan du startar igång.

 

Länkar som utlovat, håll tillgodo

https://www.nicehash.com/

sv_SESWE
en_USENG sv_SESWE