NiceHashMiner 2.0.0.8 Alpha

2.0.0.8 Alpha

Vi fortsätter att imponeras av Nicehash, ännu en gång visar dom vad skåpet ska stå. Sen senaste inlägget vi gjorde från 2017-06-12 https://www.internetvalutan.se/nicehash/ förklarade vi i korta drag hur Nicehash fungerar. I det här inlägget vill vi trycka extra mycket på deras nya innovativa lösningar, ändrade uttagsavgifter och deras nya mjukvara.

När rekreation, teknik & mining är som bäst.

Vi har testat senaste version av Nicehash som även kallas Nicehash 2 eller Alpha. Vid första anblicken ser man tydliga spår av användarvänlighet, processen för att starta igång är identisk med tidigare mjukvara. Benchmark för att matcha grafikkort, in på “Mining Details” för att kryssa & välja de mest förmånliga valutorna för ens grafikkort.

Programvaran benchmarkar alla dina GPU & CPU för att få en uppfattning om vilket hashrate i olika algoritmer det kan leverera och baserat på den informationen växlar mellan olika algoritmer för att maximera din vinst. Som i tidigare versioner måste man aktivt kopiera in sin “Nicehash BTC wallet adress” se ovan bild (Set your wallet and start mining.)

Den nya versionen 2 av NiceHash Miner är fortfarande i Alpha och tillgänglig för människor att prova det och rapportera buggar och problem de upptäcker, men snart kommer det troligtvis också att vara tillgängligt för allmänheten.

Länkar till nerladdning för att ni ska få möjlighet att testa – https://miner.nicehash.com/

De sänkte även utbetalningsavgifter från NiceHash’s wallet!

sv_SESWE
en_USENG sv_SESWE