Nyfiken på Bitcoin

Var med på ett kostnadsfritt webinar torsdagen den 25 oktober klockan 20.00 – 21.30 och lär dig om vilka möjligheter det finns i kryptomarknaden, samt hur Din Kryptoklubb kan hjälpa dig att lyckas.
Om du inte redan är så kommer du att bli nyfiken på bitcoin din kryptoklubb som du kommer få förklarat vad det är och hur det kan användas.

Vad Händer På Kryptomarknaden?

Blockkedjan och kryptovalutor är inget nytt fenomen och, som känt är, grundades Bitcoin 2009. Utvekling går framåt med stormsteg och företag över hela världen håller på att integrera teknologin i sina verksamheter. Idag finns det inte bara bitcoin utan över 2000 olika kryptovalutor. Det är dock inte helt lätt att orientera sig i den nya tillgångsklassen.

De allra flesta vet att bitcoin ökade från $1,000 till väl över $19,500 under 2017. Det innebär 1,950%… på enbart ett år. Bitcoin var inte ens den kryptovalutan som gick upp mest. Kryptovalutor och blockkedjan revolutionerar hela industrier och gör mellanhänder överflödiga. De gör tjänster effektivare, snabbare och billigare för alla. Priset på bitcoin har nu kommit ner till runt $6,500 vilket fortfarande motsvarar en ökning på 650%, trots nedgången under året.

Din Kryptoklubb

Min mentor och partner, Marcus de Maria har över 17 års erfarenhet i branschen och tror att kryptovalutor och blockkedjan bara är i startgroparna.

Några exempel på vad som händer på marknaden just nu:

  • Inter Continental Exchange (ICE), ägarna av NYSE, kommer lansera företaget BAKKT som ska hjälpa kryptovalutor att bli mer välkänt och användbart. Partners till projektet är bland annat
    Microsoft och Starbucks. Din Kryptoklubb Din Kryptoklubb Din Kryptoklubb
  • Goldman Sachs annonserade att de kommer börja erbjuda trading av bitcoin till sina klienter.
  • Beslut om att fonder (ETF) blir godkända på marknaden kan inträffa innan årsskiftet eller under 2019 vilket många anser vara en inkörsport för institutioner.

Under webinaret kommer jag gå igenom fler nyhet och svara på alla dina frågor. Nu när det finns över 2 000 olika kryptovalutor kan man fråga sig, var ska man börja?

Jag och Marcus skapade Din Kryptoklubb för att hjälpa privatpersoner att investera i kryptovalutor med beprövade investerings- och tradingstrategier. Vi missade den fantastiska uppgången i samband med internet i slutet av 1990-talet och bestämde oss för att inte missa denna möjlighet! Stämmer det överens med vad du tänker? Oavsett är möjligheten här med full kraft! Faktum är att jag tror att detta är vår generations chans och NU är tiden inne för att positionera sig. Många experter inom området står bakom blockkedjans potential.

Var med mig på torsdag på ett 90 minuter långt träningswebinar:

Var: 25 oktober, via internet.

Tid: 20.00 – 21.30

Längd: 90 minuter


Anmäl dig här

Vi kan Kryptovalutor
100%
0
Är medlem bli det du med

Din Kryptoklubb är en utbildningsplattform där du kan, som helt nybörjare lära dig allt om kryptovalutor, beprövade investeringsstrategier, teknisk analys, få obegränsat med coaching och mycket mer. Inte minst i vilka kryptovalutor, företag och ICOs jag och Marcus investerar i.

Facebook Grupp: Krypto- och Tradingklubben


Nyttiga länkar

Hur man investerar i Kryptovalutor (Läs Mer)
Har du investerat i Onecoin (Läs Mer)
Hur du tar ut Kryptovalutir (Läs Mer)
Bästa GPU för Mining (Läs Mer)
Bästa Krypto-wallet (Läs Mer)
Regler hos skatteverket (Läs mer)
Sveriges Bitcoin ATM Maskiner (Läs Mer)
4 Valutor du inte säljer fram till 2020 (Läs Mer)