Opera integrerar krypto plånbok

Opera integrerar krypto plånbok

I ett nytt pressmeddelande har Opera bekräftat att en ny version av sin Opera webläsare för Android kommer att introducera en inbyggd Krypto plånbok som kommer att stödja Ethereum Web3 API. Opera integrerar krypto plånbok

Opera integrerar krypto plånbok

Nyheten är att plånboken skulle röra händerna med uppskattningsvis 250 miljoner användare, med över hundra miljoner konsumenter i Afrika. Det beräknas för närvarande att webbläsaren har en andel på 3,5% av alla webbläsare globalt och kräver mer specifikt en andel på 4,55% för alla mobila webbläsare globalt. Opera integrerar krypto plånbok Opera integrerar krypto plånbok
I ett uttalande till pressen noterade produktchef Charles Hamel att Opera

Hopp är att detta kommer att påskynda övergången av Kryptovalutor från spekulation och investering till att användas för faktiska betalningar och transaktioner för användare vardaglige.

Hamel fortsatte med att tillägga att

Vi tror att surfandet kommer att bli gränssnittet till morgondagens decentraliserade framtid. Genom att bli den första stora webbläsaren för att öppna upp till Web 3.0, vill vi bidra till att framtiden gör Internet mer tillgänglig för alla.

Närvaron av plånboken gör det möjligt för miljontals mobila internetkonsumenter att ta emot och utfärda krypteringsbetalningar utan att behöva ladda ner en extra plånbok eller ansökan.
Det är inte det första tillfället där Opera har dunkat tårna i krypto. Tidigare i år flyttade Opera för att lägga till krypto mining skydd som en standardfunktion över alla sina mobila surfplattformar.
Firmans anti-krypto mining funktion aktiveras nu som standard på både Opera Mini och Opera for Android, vilket ger användarna en del av sinne när de surfar på nätet.
Företaget debuterade sina nya säkerhetsfunktioner genom att notera att kryptojacking beräknas påverka över en miljard användare runt om i världen, medan ytterligare tre miljoner webbplatser förutspås ha blivit utsatta för kryptojacking-skript. Opera integrerar krypto plånbok Opera integrerar krypto plånbokhttps://www.youtube.com/watch?v=Jb0Gn1t3tEg

sv_SESWE
en_USENG sv_SESWE