Playboy och Intstagramkungen Dan Bilzerian talar ut om sina Bitcoinvinster

Playboy och Intstagramkungen Dan Bilzerian talar ut om sina Bitcoinvinster

Playboy och Intstagramkungen Dan Bilzerian talar ut om sina Bitcoinvinster

Dan Bilzerian, kungen över Instagram och professionell pokerspelare, har vunnit väldigt mycket pengar på sin Bitcoin-investering och han har även berättat detta för sina 23 miljoner följare på sociala medier.

Dan, som är känd över sina många vilda upptåg och associerar sig med folk som Floyd Mayweather mm, angav i Maj att han köpt en stor summa BTC tidiagre i Maj, och hur galet det är att se värdet stiga som det gör.

Sedan han gick och berättade om hans köp i Maj har vi sett att priset på Bitcoin har stigit från runt $2300 till de ca $8200 som det ligger runt nu.

Om vi skulle gissa värdet av BCH när det skulle ha blivit släppt (motsvarande hur mycket BTC han ägde eller hur mycket han fick) och om han inte har sålt dem heller skulle han ha sett ett dubbelt på sina ökningar med BCH. BCH ligger nu på $1500.

Dan sade

[quote]

I bought a sh**load of Bitcoin today. It’s so crazy watching that shit f***ing go up, too, it’s like sweating like I made a bet on the Super Bowl or something.”

Samt: ”damn all my crypto is killing it,”

[/quote]

Många investerare kanske inte är medvetna om det medfödda värdet av Bitcoin och helt enkel spekulerar, letar efter en väg att tjäna snabba pengar från kryptovärlden och sedan sälja när man känner att dom inte vågar ta en högre risk.

De kanske inte tror på att kryptovärlden kommer att öka mer i styrka i jämförelse med Fiat-valutor och guld. Dessa investerare har sålt när de nått 50% eller 75% av avkastning på sin investering.

Men de finns även de som Dan. De som verkar ha en diversifierad portfölj och rider med på marknaden trots dips och highs, vilket sätter ett långsiktigt mål.

Dessa investerare kan se sin insats fördubblas på krypto av olika skäl. De kan ha omringat sig av människor som vet vad de pratar om eller kanske de själva har visat sig känna marknaden ordentligt. De vet att de inte spelar på en marknad som liknar den vanliga med vanlig aktiekurs. De tror istället att Bitcoin i viss mån är ömtålig och kommer vara en långsiktig pengakälla.

Vad är Bitcoin?

Dan Blizerian

sv_SESWE
en_USENG sv_SESWE