Presidenten Julian Hosp säljer alla sin TenX token

Shitcoins som många nämner som TenX har nu blivit enligt cryptoiq.co kryptovalutor som inte är värda att investera i antingen på grund av att de är scam, har allvarliga konstruktionsfel, centraliseras eller i allmänhet bara är värdelösa kopior av andra kryptokurvor. Det finns tusentals shitcoins som förstör marknaden och Crypto.IQ avser att avslöja dem alla.

TenX (PAY) lovade att ta med bankkortet till världen, vilket skulle ha varit ett viktigt steg för globala kryptovalutor. TenX höll sin ICO för TenX (PAY) i juni 2017 och höjde 80 miljoner dollar. Under året sedan kryptoparknaden toppade i januari 2018 har priset på TenX (PAY) förfallit som radioaktivt avfall, och nu är dess marknadsandel mindre än 20 miljoner dollar och sjunker stadigt. Det har gått 19 månader sedan ICO och TenX sa att statusen är ett “pågående arbete”.

Presidenten, Julian Hosp, var ute som en före detta bedragare i Lyoness-pyramidprogrammet. Snart efter det att Hosp meddelade att han lämnade TenX, dumpade han alla sina TenX (PAY) och uppgick till nästan 1 miljon dollar. Detta verkar ha orsakat betydande skador på TenXs (PAY) marknadspris.

sv_SESWE
en_USENG sv_SESWE