Så blir du rik på bitcoin – här är den kompletta snabbguiden till att investera i kryptovalutor

Så blir du rik på bitcoin – här är den kompletta snabbguiden till att investera i kryptovalutor

Att investera i bitcoin och andra kryptovalutor är riskfyllt, men kan också vara väldigt lönsamt. Det gäller att veta vad man gör. Med boken “Så kan du bli rik på bitcoin” av Totte Löfström och Christian Ploog får läsaren massor av matnyttig information och handfasta tips för att komma igång.

– Vår ambition med den här boken är att på ett så enkelt sätt som möjligt förmedla kunskap om kryptovalutor och grundläggande investeringslogik till alla “vanliga” småsparare som inte sitter inne med någon expertkunskap, säger Christian Ploog.

Författarna har båda bred kunskap och erfarenhet av investeringar i kryptovalutor. Tillsammans arbetar de med att starta upp Trijo, Sveriges första genuina börs för handel med kryptovalutor. I boken går de igenom allt från hur kryptovalutor och blockkedjetekniken fungerar till investeringsstrategier och skatteregler.

I boken, som släpptes i handeln den 27 september, intervjuas bland andra Eric Wall, kryptovalutaexpert på fintechbolaget Cinnober, Joakim Bornold, sparekonom på nätmäklaren Nordnet, och Christian Ander, grundare av den svenska bitcoinväxlaren Btcx.

Länk: Trijo

Comments (No)

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv_SESWE
en_USENG sv_SESWE