Segwit2x AVSLUTAS, Det kommer inte bli någon Fork av Bitcoin

Segwit2x AVSLUTAS, Det kommer inte bli någon Fork av Bitcoin
Tyvärr är det klart att vi inte har byggt upp tillräcklig konsensus för en ren blockuppgradering vid denna tidpunkt. Fortsatt på den aktuella vägen kan dela upp samhället och vara ett bakslag för Bitcoins tillväxt. Detta var aldrig målet för Segwit2x … vi suspenderar våra planer för den kommande 2MB-uppgraderingen.
Skriver: Mike Belshe, Wences Casares, Jihan Wu, Jeff Garzik, Peter Smith och Erik

“Låt oss ta Segwit2x misslyckande som en lärande erfarenhet – Bitcoins samhälle är stark och behöver i stort sett stödja alla ändringar i Bitcoins konsensusregler. Framtida förslag måste börja med att begära bred community feedback, inte bara en eftertanke! ”“Segwit2x-ansträngningen började i maj med ett enkelt syfte: att öka blocksize och förbättra Bitcoin skalbarhet. Vid den tiden var Bitcoin-samhället i kris efter nästan 3 år med stor debatt, och konsensus för Segwit verkade som en avlägsen mirage med endast 30% stöd bland minare. Segwit2x fann sin första framgång i augusti, eftersom den bröt dödläget och snabbt ledde till Segwits framgångsrika aktivering. Sedan dess har teamet förskjutit sina ansträngningar för att fas två av projektet – en 2MB blockeringsökning.

Vi vill tacka alla som bidragit konstruktivt till Segwit2x, oavsett om ni var emot eller emot. Dina ansträngningar är det som gör Bitcoin bra. Bitcoin är fortfarande den bästa form av pengar som mänskligheten någonsin har sett, och vi är fortsatt dedikerade till att skydda och främja sin tillväxt över hela världen.

Mike Belshe, Wences Casares, Jihan Wu, Jeff Garzik, Peter Smith och Erik
Voorhees 

sv_SESWE
en_USENG sv_SESWE