Sök

Bitcoin Sverige
Kryptovalutor Om du har sålt, bytt eller betalat med en kryptovaluta/Bitcoin behöver du redovisa detta till Skatteverket i samband med att du deklarerar. Informationen på den här sidan riktar sig främst till dig som är privatperson

Vad är bitcoin
Bitcoin är digitala pengar för en digital värld. Med Bitcoin skickar du pengar direkt från person till person utan behov av mellanhänder som banker . Bitcoin är öppet för alla och kontrolleras inte av någon stat, bank eller företag.

Vem är Satoshi Nakamoto?
Satoshi Nakamoto är personen som skapade Bitcoin, såväl i teorin som genom en praktisk, fungerande implementation. Vem som står bakom denna algoritm är dock okänt. Många har försökt lista ut detta genom åren men ingen har kunnat bevisa något.

Köpa Bitcoin med Swish
Vi på Internetvalutan.se har gjort det möjligt att köpa Bitcoin med Swish och det gör du genom att trycka HÄR

Shapeshift

Shapeshift

Jag tänkte lägga ett litet kort inlägg om shapeshift, en helt internetbaserad & anonym växlingstjänst. Precis som namnet antyder så hjälper tjänsten dig att växla valuta mellan olika adresser utan att du ska behöva registrera dig på någon Exchange portal som Poloniex eller kraken vilket vi givetvis gillar. Sajten är väldigt enkel och går till på följande sätt.
-Ange Bitcoin adress

-Skriv in värdet(summan)

-Välj till vilken valuta du vill konvertera till.

-Ange konventering adress

– Kryssa – I agree to Terms

– Tryck – Start Transaction

Viktigt att tänka på är att ALLTID ange rätt adress, tex en Bitcoin adress går ej att skicka Ethereum till.

Sajten är https://shapeshift.io/#/inputs/1
Och vi kan varmt rekommendera den.