Sök

Bitcoin Sverige
Kryptovalutor Om du har sålt, bytt eller betalat med en kryptovaluta/Bitcoin behöver du redovisa detta till Skatteverket i samband med att du deklarerar. Informationen på den här sidan riktar sig främst till dig som är privatperson

Vad är bitcoin
Bitcoin är digitala pengar för en digital värld. Med Bitcoin skickar du pengar direkt från person till person utan behov av mellanhänder som banker . Bitcoin är öppet för alla och kontrolleras inte av någon stat, bank eller företag.

Vem är Satoshi Nakamoto?
Satoshi Nakamoto är personen som skapade Bitcoin, såväl i teorin som genom en praktisk, fungerande implementation. Vem som står bakom denna algoritm är dock okänt. Många har försökt lista ut detta genom åren men ingen har kunnat bevisa något.

Köpa Bitcoin med Swish
Vi på Internetvalutan.se har gjort det möjligt att köpa Bitcoin med Swish och det gör du genom att trycka HÄR

TenX ansluter sig till Ethereum Alliansen

TenX ansluter sig till Ethereum Alliansen

Singapore blockchain valuta TenX har blivit medlem av Enterprise Ethereum Alliance, världens största open-source blockchain-initiativ.

Enterprise Ethereum Alliance (EEA) ansluter Fortune 500-företag, nystartade företag, akademiker och teknikleverantörer med experter från Ethereum-ämnet.

Med utgångspunkt från det ledande smarta kontraktet som stöder blockchain som för närvarande körs i verklig produktion, Ethereum, definierar EEA företagskvalitetsprogramvara som kan hantera de mest komplexa och högt krävande applikationerna i takt med att verksamheten sker.

När som helst var som helst

Singapore baserade TenX som hävdar att vara det enda företaget världen över som gör att kryptokurrency kan spenderas när som helst genom att erbjuda ett betalkortbetalningssystem till sina användare.

Den ökade 80 miljoner dollar i sin ursprungliga token-försäljning i juni 2017 och gjorde det till topp 5 Singapores bästa finansierade startupar år 2017.

Att ta Cryptocurrencies till en annan nivå

«Vi värdesätter Enterprise Ethereum Alliance: s ansträngningar att vara i framkant för att definiera standarder och underlätta samarbetet bland dess olika branschövergripande medlemskap”, säger Julian Hosp, grundare och president för TenX.

«Att vara en EES-medlem kommer att berika vår kapacitet och hjälpa oss att uppnå vårt uppdrag, att föra kryptokurvor till massorna,» tillade han.