Topp 10 Cryptovalutor att investera i september

Topp 10 Cryptovalutor att investera i september

 

Ta tillfället i akt innan värdet av dessa valutor går “skyrocket”.

1.BAT

Basic Attention Token (BAT) har konceptualiseras som ett sätt att förbättra effektiviteten av digital reklam genom att skapa en ny token som kan utbytas mellan utgivare, annonsörer och användare på Ethereum blockchain. Leddes av Brendan Eich, skaparen av JavaScript och grundare av Mozilla och Firefox, höjde ICO för sin webbläsare, Brave, $ 35 miljoner USD i 30 sekunder platt.

Sentiment: BAT kommer att släppa sin Mercury-version i mitten av september


2. Bitshares (BTS)

BitShares (BTS) är en open source-programvara som kan användas för att starta decentraliserade autonoma företag (DAC) som utfärdar aktier, producerar vinst och fördelar vinst till aktieägarna. BitShares erbjuder en stapel finansiella tjänster som utbyte och banker på blockchain och BitAssets, BitShares valuta, är digitala tillgångsbonetter som har eliminerat bördan av prisvolatiliteten.

Sentiment: BTS planerar att lägga till nya myntpar på DEX.


3. FirstBlood (1st)

FirstBlood.io är en kommande eSports spelplattform som gör det möjligt för individer att testa sin skicklighet och tävla i onlinespel genom att använda smarta kontrakt och oracles på Ethereum blockchain. Till skillnad från befintliga plattformar är alla FirstBloods transaktioner offentligt verifierbara, synliga, motståndskraftiga mot förfalskade och inte utsatta för risk för institutionell behandling. Utbetalningar kommer att belönas till vinnaren baserat på data från spel-servern.


4. Waves

WAVES är en mångsidig 2.0-plattform som tillåter användare att handla värdepapper på ett helt decentraliserat nätverk. Detta möjliggör utnyttjande av hastighet, säkerhet och transparens i blockchain med stabilitet och adoption av etablerade valutor – fiat-valutor eller digitala pengar, och WAVES-token är bränslet för denna plattform. Teamet anser att massanvändning av blockchain har varit ett misslyckat satsning hittills och syftar till att ta itu med problemet med WAVES.


5. Stratis (STRAT)

Stödd av Microsoft är STRAT det bränsle som driver Stratis – en flexibel blockchain-utvecklingsplattform avsedd för företag och tjänsteleverantörers behov som vill utveckla, testa och distribuera inbyggda C # -program baserat på blockchain-teknik på .Net-ramen. Det ger lösningar skräddarsydda för företagens behov till extremt konkurrenskraftiga priser.


6. Particl (PART)

Conceptualized för att bygga en global person till person och företag till person eCommerce, Particl är en öppen källkod, decentraliserad integritetsplattform. Det är den första DAPP som byggts på Bitcoin med konfidentiella transaktioner – det håller det överförda beloppet bara synligt för deltagare av samma (och de som är utvalda). Dina privatlivsverktyg gör det möjligt för två parter att interagera i fullständig anonymitet utan att behöva någon tredje part.


7.  Qtum

Qtum-stiftelsen är en Singapore-baserad enhet som främjar adoption av Qtum – en öppen källkod för bevisupptagning (PoS) blockchain applikationsplattform. Qtums kärnteknik kombinerar en gaffel av Bitcoin Core, ett kontoabstraktionslager, vilket möjliggör flera virtuella maskiner som syftar till att hantera industrins användarfall och erbjuder en robust miljö för utvecklare.


8.  Binance Coin (BNB)

Binance är en av de bästa cryptocurrency utbytena i Kina. Binance tillhandahåller inte fiat (t.ex. amerikanska dollar) till cryptocurrency exchange, fokuserar snarare rent på krypto-till-krypto utbyte. Det betonar säkerhet, fart och kundservice framför allt. Binance är känt för sina låga handelsavgifter (0,1%) samt dess snabba transaktionsbehandling. Binance-tekniken kan hantera 1,4 miljoner beställningar varje sekund, vilket gör det världsledande inom potentiell utbyte. BNB-token är utländsk valuta, och ägare av dessa tokens erbjuds stora fördelar.


9. ZeroX (0x)

ZRX-token lanserades med 0x-protokollet i början av augusti 2017. 0x är en webbapplikation skapar och distribuerar en ny, säker, “trustless” och “feelless” -utbyte som tillåter användare att handla ERC20-tokens direkt på Ethereum blockchain med hjälp av 0x-protokollet. ZRX är i sig sin styrelse token och det spelar en viktig roll i processen att uppgradera 0x-protokollet.


10. Cofound.it (CFI)

Cofound.it är en distribuerad global plattform som förbinder exceptionella startups, experter och investerare över hela världen. Det kommer först att byggas av blockchain community för blockchain community – och sedan för hela världen. Det är en plattform där de bästa ICO-projekten väljs ut, hjälpte med expertbussar, ges marknadsföringsfonder och visades till investerargemenskapen. Nyckeltanken är att den distribuerade ekonomin kan kringgå inte bara branscher som bank, utan även VC-industrin.


Vi vill utvidga vår lista genom att inkludera 5 fler mynt som har samma potential att gå 2-3x i nästa månad.

$ MGO – “Undervärderad just nu”

$ LUN- “Production Blockchain release nästa månad”

$ EDG- “Stora meddelanden nästa månad”

$ XEL- “Undervärderad, aktiv utveckling”

$ DNT- “Utvecklingsutgåva nästa månad”


Tack för oss

sv_SESWE
en_USENG sv_SESWE