Topp 10 mest finansierade ICO-projekter 2017

Topp 10 mest finansierade ICO-projekter 2017

Cryptocurrency ICO-sektorn är hemma för många innovativa idéer. Att föra dessa idéer till marknaden kommer dock att kräva en hel del pengar. Hittills har år 2017 varit ganska positivt för specifika ICO-projekttyper. Faktum är att det bara finns en bransch som verkligen skiljer sig, även om det också sker betydande ansträngningar på andra områden. Nedan är de 10 mest populära ICO-projekten för 2017 hittills.

10. MINING

Vissa människor kan ha förväntat fler ICO:er att rotera kring cryptocurrency mining. GigaWatt är kanske det bästa exemplet på ett sådant projekt, även om det finns mycket få andra. Under år 2017 ökade miningrelaterade ICO: 20,21 miljoner dollar i finansiering. Detta är inte en dålig ökning på något sätt.

9. IDENTITET

Ett huvudanvändningsfall för blockchain-teknik är hur det kan förbättra identifieringen av registrering och verifiering. Att kombinera blockchain med sådana processer är dock inte lätt. Några få ICO-projekt tog upp pengar för detta specifika ändamål, vilket resulterade i att 33 miljoner US-dollar hittills hämtats i år. Huruvida ansträngningar som Humaniq kommer att betala kvar eller inte ska bestämmas.

8. HANDEL & MARKNADSFÖRING

Många människor vill se mer ICO-insatser med fokus på nya sätt att tillhandahålla reklamlösningar. Dessutom skulle mer konkurrens inom handelssektorn gå långt. ICOs med fokus på dessa marknader har hittills ökat med 49,98 miljoner US-dollar. Det här är en mycket intressant bransch att hålla ett öga på när dessa insatser börjar visa resultat.

7. BETTING

Cryptocurrency och spel har alltid varit två ärtor i en pod. De fördelar som bitcoin och altcoins ger i detta avseende kan inte nekas. Det är inte förvånande att se några ICO-projekt som fokuserar sin uppmärksamhet på spelbranschen i år. Drygt 69 miljoner US-dollar har höjts hittills. Mer konkurrens är alltid en bra sak; det är säkert.

6. GAMING & VR

Förbindelserna mellan VR, spel och kryptocurrency behöver fortfarande flaskas ut bättre. Det finns dock en klar framtid framöver om ICO-projekten från 2017 kan leverera på sina första löften. Med upp till 92.475 miljoner US-dollar hittills borde det finnas några konkreta resultat i den inte så långa framtiden. Bara tiden kommer att berätta vad som finns i butiken för den här sektorn.

5. FINANSIERING

Cryptocurrency och blockchain kan göra nuvarande finansiella modeller föråldrade på ett decennium. Med fler finansiella företag som fokuserar sin uppmärksamhet på denna marknad, kommer goda saker att ske så småningom. Med tanke på att 146,68 miljoner US-dollar höjdes genom ICO-krypteringsvaluta i år, bör vi se några allvarliga försök att skaka upp finanssektorn under de närmaste åren.

4. BETALNINGAR

När det kommer till finansiell innovation, förväntar sig de flesta att se nya sätt att betala för varor och tjänster. Cryptocurrency är ganska revolutionerande i detta avseende, men fortfarande något problematiskt. Tack vare ICO: er för nya Cryptocurrency-betalkort bör det bli mindre av ett problem. En annan ICO-finansiering på 183,37 miljoner US-dollar för sådana projekt kommer förhoppningsvis att visa några stora förändringar inom en snar framtid.

3. HANDEL OCH INVESTERING

Denna bransch har alltid varit en stor del av Cryptocurrency i allmänhet. Tack vare ICO kan investerare nu bidra till att skapa framtida handels- och investeringsplattformar. Ingen kommer att bli förvånad över att dessa ICO-länder lockade över 22 miljoner dollar i finansiering under hela året. Det är emellertid oklart hur dessa begrepp kommer att påverka den övergripande industrin.

2. DATA

Under de senaste två eller tre åren har vi sett ett fåtal företag fokusera sin uppmärksamhet på decentraliserade lagringslösningar. Med födelsen av Cryptocurrency ICOs har den marknaden blivit något mer konkurrenskraftig. Företagen har höjt 286,22 miljoner US-dollar i 2017 hittills för att hävda sina krav i datalagringsvärlden. Oavsett huruvida de kan lyckas, återstår att se.

1. INFRASTRUKTUR

Det här är en väldigt stor plats. De flesta ICO-projekt är inriktade på att bygga upp nya och förbättrade infrastrukturer för olika branscher. Med 44,1% av alla ICO-pengar som flyter till infrastrukturbaserade projekt ser framtiden ganska ljus ut. Nästan 1 miljarder dollar bidrog till sådana projekt, vilket är ganska stort. Att bygga dessa nya infrastrukturer blir inte lätt, och projekten kommer att behöva varje cent av de upptagna pengarna för att uppnå sina mål.

sv_SESWE
en_USENG sv_SESWE