Topp 3 Crypto Exchange Plattformer

Topp 3 Crypto Exchange Plattformer

Många cryptocurrency-användare letar efter sätt att få sina mynt att generera mer intäkter. Man kan argumentera för handel med andra valutor och tillgångar är rätt sätt att gå. Då vill inte alla alla ta den här vägen. Utlåning Bitcoin på utbyten är ett annat sätt att generera en liten vinst över tiden. Nedan finns tre av de viktigaste plattformarna där krypteringsutlåning är populära idag.

3. COINCHECK

För många kommer detta här som en stor överraskning. Återigen tillåter den öppna förordningen i landet mer förmånlighet när det gäller dessa typer av tjänster. Coincheck introducerade cryptocurrency utlåning för ganska länge sedan, och de har nyligen förbättrat tjänsten ännu mer. Från och med nu, långivare kommer att tjäna en maximal ränta på 5%, vilket är ganska generöst.

Det är uppenbart att Coincheck ligger i fokus på Bitcoin utlåning. Plattformen stöder dock ytterligare valutor, inklusive Monero, Factom, Augur, Ether och XRP. Alla lån återbetalas tillsammans med användningsavgiften när låneperioden slutar. Det är inte möjligt att byta valuta genom att låna ut dem, vilket bara är normalt. Ingen utlåningsplattform stöder den funktionen vid denna tidpunkt.

2. BITFINEX

Att spara pengar på lång sikt i en utbytesplånbok är aldrig en bra idé, och Bitfinex-användarna fann det på den svåra vägen för ungefär ett år sedan. Med detta sagt, tillhandahåller plattformen fortfarande utlåningstjänster, som kallas Margin Funding. Denna funktion gör det möjligt för användarna att ge finansiering i form av flera valutor till Bitfinex-handlare. Användare kan bestämma sin egen returhastighet, längd och mängd, vilket är fallet med någon av dessa tre plattformar.

Det är ganska intressant att notera Bitfinex-användare kan låna pengar i fiat-valuta också. De flesta plattformar stöder endast kryptokurrency, men denna utbyte är helt annorlunda. Det är också möjligt att låna USD, vilket är ganska intressant. Det är oklart hur populär utlåning är på Bitfinex just nu sedan plattformen blev hackad förra året. Sedan är det ett alternativ väl värt att överväga för alla som vill utforska utlåningsalternativ i cryptocurrencyvärlden.

1. POLONIEX

Ingen kommer att bli förvånad över att lära sig det mesta av kryptokursinriktad utlåning på Poloniex just nu. Företaget har varit en stor källa till utlåningstjänster de senaste åren. Poloniex stöder också ett brett utbud av valutor, vilket verkligen hjälper till att flytta saker längs. Just nu stöder plattformen valutor, inklusive Bitcoin, Ether, Doge, Dash, Litecoin och andra. Det finns dock ingen fiat valutalån på Poloniex, men det är inte nödvändigtvis en dålig sak.

Det verkar finnas ganska marknaden för utlåning på Poloniex, vilket är bra att se. Då betyder mer konkurrens också att många människor kommer att tjäna mycket mindre pengar som ett resultat. Konkurrens i kryptocurrency utlåning är både en välsignelse och en förbannelse, beroende på hur du vill titta på det. Just nu är lånet för Bitcoin cirka 0,15%, vilket är ganska anständigt. Tänk på att lånen uppväger lånets krav.

sv_SESWE
en_USENG sv_SESWE