Sök

Bitcoin Sverige
Kryptovalutor Om du har sålt, bytt eller betalat med en kryptovaluta/Bitcoin behöver du redovisa detta till Skatteverket i samband med att du deklarerar. Informationen på den här sidan riktar sig främst till dig som är privatperson

Vad är bitcoin
Bitcoin är digitala pengar för en digital värld. Med Bitcoin skickar du pengar direkt från person till person utan behov av mellanhänder som banker . Bitcoin är öppet för alla och kontrolleras inte av någon stat, bank eller företag.

Vem är Satoshi Nakamoto?
Satoshi Nakamoto är personen som skapade Bitcoin, såväl i teorin som genom en praktisk, fungerande implementation. Vem som står bakom denna algoritm är dock okänt. Många har försökt lista ut detta genom åren men ingen har kunnat bevisa något.

Köpa Bitcoin med Swish
Vi på Internetvalutan.se har gjort det möjligt att köpa Bitcoin med Swish och det gör du genom att trycka HÄR

Topp 4 Operativsystem för Cryptovaluta

Topp 4 Operativsystem för Cryptovaluta

Mining, lagring cryptovaluta är ett koncept som de flesta människor, får en bra utdelning på även år 2017. Trots att dessa processer har blivit mycket enklare, är det fortfarande ett problem att installera datorn för att rymma alla dessa uppgifter. Tack och lov finns det några dedikerade operativsystem för kryptokurrency som gör allt väldigt lättare. Det finns minst fyra lönsamma lösningar som folk fortfarande kan kolla in idag.

 

4. EOS

Även om EOS fortfarande är under utveckling lovar den att packa massor av funktioner. Det är ganska likt traditionella operativsystem vad gäller funktionalitet. Användare kan schemalägga uppgifter, utföra program och styra kringutrustning. EOS kommer dock att fungera mer som operativsystemet för blockchains och kommer samtidigt att introducera en decentraliserad standard. EOS kommer att stödja de flesta cryptocurrency-relaterade applikationer. Oavsett huruvida detta kommer att få traktion återstår att se.

3. PIMP

Ett av de mer färgstarka namnen är PiMP, och få skulle förvänta sig att det skulle ha kopplingar till kryptokurrency. Det är ett bärbart instant mining operativsystem baserat på Linux-kärnan. Den stöder de flesta populära kryptokurvor som har bevis för arbete aktiverat, är kompatibelt med alla algoritmer och hårdvara och ger integrerad övervakning och kontroll av gruvoperationen. Dessutom hävdar utvecklarna att detta operativsystem kan öka lönsamheten för gruvor.

Enligt webbplatsen har GetPimp laddats ner över 125,00 gånger. Användare kommer huvudsakligen att interagera Miner.farm webbapplikation för att övervaka gruvhårdvara och låta användare styra dem. Får inte misstänka att detta operativsystem är kostnadsfritt. Pimp OS kostar $ 30 och kräver att användare har en hårddisk eller SSD i sin dator, eftersom USB-enheter inte stöds. Gör alltid din egen forskning innan du betalar pengar till tredje part utvecklare av ett operativsystem som styr din gruvoperation.

2. ETHOS

För gruvarbetarna bland oss ​​som är intresserade av gruvdrift Ethereum är ethOS verkligen värt att kolla. Detta 64-bitars Linux-operativsystem minskar Ethereum, liksom ZCash, Monero och några andra valutor. Det finns också en inbyggd funktion för att utbyta altcoins till Bitcoin. När operativsystemet startar upp upptäcker det automatiskt hårdvaran och startar jobbet. Användare behöver inte installera eller konfigurera drivrutiner, men måste peka sin maskin till rätt gruvpooler.

Den senaste uppdateringen av ethOS introducerades för drygt en vecka sedan. Projektet har funnits sedan 15 februari 2016 och kommer fortsättningsvis att få uppdateringar under de närmaste åren. Intresserade kan få ethOS från gpuShacks hemsida till priset av $ 339, eller köpa hårdvara som har operativsystemet förinstallerat till ett något högre pris. Det är ett intressant projekt. Men de flesta är mer än bra att konfigurera sina egna Linux- eller Windows OS med de nödvändiga verktygen.

1. ROKOS

Trots att ROKOS inte är konstruerad för gruvdrift är det ett av de bästa operativsystemen för plattformen för både Bitcoin och altcoins. ROKOS låter användarna ställa in en fullständig Bitcoin och OKCash-nod, liksom stavmiljöer som stöder den här metoden. Vad gör detta operativsystem så tilltalande är hur det kan köras på en Raspberry Pi och olika andra IoT-enheter också. Det är en kraftfull lösning som kan köras på “lättvikts” hårdvara. Dessutom är hela operativsystemet fullt anpassningsbart, vilket ger användarna obegränsade val direkt ut ur porten.