Topp 5 Altcoins att investera i oktober 2017

Topp 5 Altcoins att investera i oktober 2017

 

 

1. ZCash

ZCash kan betraktas som en Bitcoin men med ytterligare sekretessfunktioner. Det ger användarna möjlighet att dölja mottagare och avsändare. Värdet har ökat betydligt under de senaste fem månaderna och det har enormt stöd vilket innebär att dess värde kommer att öka ytterligare. Den värderas för närvarande till $174,62 med en marknadsandel på $383,715,503.

 

2. Steem

Blockchain-tekniken har utvidgats utöver bara Bitcoin och har hittat nya applikationer inom en rad olika branscher. En av dem är Steem. Det är en blockchainbaserad social media där du kan tjäna Steem för att skicka innehåll. Ju mer populärt ditt innehåll desto högre utbetalning. Idén att tjäna pengar för dina artiklar är en lockande och det kommer bara att bli mer och mer populär. Den värderas för närvarande till 1,13 dollar med en marknadsandelå 272,774,184 dollar.

3. Voxel:

Voxel är spelvalutan som används av blockchain-driven Virtual Reality-plattformen Voxelus. Plattformen ger användarna friheten att skapa egna Virtual Reality-spel. Den viktigaste attraktionen är att du inte behöver skriva någon kod alls. Voxel har stöd för de två mest kraftfulla teknologierna i nuvarande tid – Virtual Reality och blockchain. Det är för närvarande prissatt till $ 0,04 med en marknadsandel på $ 9,227,022.

4. IOTA

Känd som valuta för saker av Internet, IOTA möjliggör transaktioner med nollavgift. Det kan göra det genom att använda en teknik som kallas Tangle som är blocklös. Det syftar till att göra allt från apparater till bandbredd en tjänst som kan handlas. Det handlar för närvarande på $ 0.488423 med en marknadsandel på $ 1,357,586,519.

5. Bitshares

Bitshares är också ett blockchainbaserat mynt som erbjuder många fler funktioner, såsom prisstabilitet, decentraliserad utbyte, schemalagda betalningar, remissprogram och delegerat bevis för konsensusmekanism. Dessa funktioner gör Bitshares mycket attraktiva. Dessutom samverkar det också med Steem. Det läser för närvarande på $ 0,073248 med ett marknadslock på 190,391,754 dollar.

Nyckeln till bra investeringar är att alltid diversifiera och investera i olika alternativ. Även om riset kanske är mindre nu för några av dessa mynt har de en ljus framtid och kommer definitivt att växa.

 

 

[TEAM_B id=1012]
sv_SESWE
en_USENG sv_SESWE