Vad är BTCC DAX-plattformen?

Vad är BTCC DAX-plattformen?

TheMerkle BTCC DAX

Cryptocurrency exchanges ser alltid ut att få en konkurrensfördel. När det gäller BTCC, är en av Kinas största Bitcoin-utbyten, som förgrenar sig till en ny plattform, den rätta vägen att gå. Företaget lanserade nyligen sin BTCC DAX-plattform, som fungerar som en fullfjädrad kryptocurrency utbyte. Det första handelsparet på den här plattformen är ETC / BTC, som fick någon att överraska.

Lite mer om BTCC DAX PLATFORMEN

 

Det är alltid ganska intressant att se hur cryptocurrency exchanges fungerar. Mer specifikt stöder många utbyten fiat-valutor, medan andra inte nödvändigtvis gör det. Det här är en ganska intressant utveckling, även om stödjande fiat-valutor skulle kräva specifika licenser i de flesta länder. Att starta en ren krypteringsutbyte kan vara föremål för några snabbare krav på lagstiftning.

Men många företag försöker göra båda samtidigt. BTCC gör exakt det genom att lansera sin nya DAX-plattform. Den här nyheterna fick dock en massa överraskningar, eftersom det inte var något som marknaden förutsåg vid denna tidpunkt. Sedan såg det kinesiska företaget ett marknadsmöjlighet och planerar att dra full nytta av att den fortsätter framåt. Med det sagt är BTCC DAX-plattformen väl värt att hålla ett öga på, så mycket är uppenbart.

Vad den här plattformen gör är att tillåta användare att fokusera på handel med kryptokurser bara. Det finns för närvarande ingen fiat valutastöd, även om den vanliga BTCC plattformen fortsätter att stödja fiat valutor utan några problem. Det är också värt att nämna antalet handelspar på BTCC DAX kommer att vara ganska begränsade för närvarande. Som till höger finns det bara ETC / BTC-paret, vilket är en annan överraskning från BTCC-laget.

Många människor hade förväntat sig denna plattform för att starta Ethereum-handel från första dagen. Med tanke på Ethereums popularitet i Kina skulle det ge mycket mening. BTXX DAX känner igen att Ethereum Classic har en bättre chans att generera inledande volym för den här nya plattformen. Med tanke på hur Ethereumpriset har fallit spektakulärt de senaste dagarna, kan detta vara det rätta valet i slutet. Det är alltid möjligt att ETH / BTC-handel kommer att läggas till plattformen i framtiden.

Det är också värt att notera att BTCC DAX-plattformen stöds fullt ut av BTCCs kundserviceteam. Handlare kan kontakta support dygnet runt och de kommer att få hjälp så snart som möjligt. Målet är att svara på öppna biljetter inom tolv timmar, men din körsträcka kan variera beroende på hur populär plattformen blir över tiden. Nya kunder kommer att behöva gå igenom en ombordstigningsprocess, om än det verkar som det ska ta några minuter att slutföra.

I slutändan är det bra att se nya plattformar som BTCC DAX kommer att förverkligas. Det finns ett växande behov av populära cryptocurrency trading lösningar. Altcoin-utbyten som Bittrex och Poloniex kommer alltid att vara populära, men BTCC DAX kan visa sig få mycket hård konkurrens på marknaden under de kommande månaderna. Det blir intressant att se hur populär plattformen blir, eftersom handel går live senare idag. Det kan också ge en betydande ökning till Ethereum Classic-priset på utbyten runt om i världen.

sv_SESWE
en_USENG sv_SESWE