Vad är Cloudmining?

Vad är Cloudmining?

Bitcoin cloud mining

Bitcoin mining används för att verifiera transaktioner i Bitcoin-nätverket. Miners använder datorer för att lösa hashfunktioner som är matematiska problem. Den som löser problemet får skapa nästa block av transaktioner och belönas med Bitcoin och transaktionsavgifter.

Mining kräver dyr utrutning och höga elkostnader. För att lösa problemet finns molntjänster som erbjuder mining hårdvara från deras datorcenter. Detta kallas cloud mining/cloud hashing och gör det enkelt för alla som vill börja med Bitcoin mining.

Cloud mining är ett bra sätt att komma igång med Bitcoin och internetvalutor. Istället för att köpa hårdvara som du behöver installera och konfigurera hemma köper du ett kontrakt som ger dig tillgång till hårdvara i ett datorcenter.

Med andra ord köper du hashing datorkraft för mining av kryptovalutor. Ju mer datorkraft du har desto snabbare kan du lösa det matematiska problemet. Förutom datorkraft i form av utrustning kräver datorerna mycket energi, vilket skapar en hög elkostnad.

Av den anledningen är kontrakt vanligast hos molntjänster. Du bör läsa igenom villkoren innan du köper ett cloud mining kontrakt. Det finns viktig information du bör kontrollera såsomdatorkraft, utbetalningsfrekvens, avgifter och löptid.

Ett kontrakt brukar vara några månader, vanligtvis 1 år för Bitcoin. Förutom att läsa kontraktet behöver företaget vara pålitligt. Det finns många scams på marknaden inom cloud mining. Vi rekommenderar att endast använda större välkända molntjänster på kryptomarknaden.

Om du vill börja med Bitcoin mining behöver du teknisk kunskap och resurser för att komma igång. Samtidigt ökarsvårighetsgraden av Bitcoin mining. Med andra ord kan du behöva byta ut hårdvaran efter några månader eftersom den inte längre kommer vara lönsam.

På det sättet är det säkrare med Bitcoin kontrakt. Du betalar för din hashing kraft och de sköter allt åt dig. Vi kan rekommendera två företag som är pålitliga, HashFlare och Genesis Mining.


Bästa tjänsten för Bitcoin mining

Framgången av Bitcoin har skapat hård konkurrens på mining-marknaden. Idag finns det en stor industri med mining-anläggningar utplacerade i områden med goda förutsättning såsom låga elkostnader.

På grund av den höga konkurrensen är det svårt att tjäna pengar på Bitcoin mining. Samma sak gäller för Bitcoin cloud mining. Innan du använder ett kontrakt för mining bör du göra enkalkyl.

När du kollar på siffrorna kommer du se hur svårt det är att tjäna pengar på Bitcoin mining. Däremot finns det andra kryptovalutor som fortfarande kan vara lönsamma såsom Ether, Litecoin, Dashoch många fler.

Du bör vara försiktig när du väljer molntjänster för cloud mining. I många fall är molntjänster som erbjuder cloud mining en bluff. Om ett företag erbjuder vinster som verkar orealistiska är det troligen en bluff.

Två molntjänster som däremot är transparenta och pålitliga är Genesis Mining och HashFlare. De erbjuder flera tjänster för mining av Bitcoin och andra kryptovalutor.

Detta är de bästa tjänsterna för Bitcoin cloud mining. Du slipper betala avgifter för mining pools, välja hårdvara/mjukvara och driftarbetet med utrustning hemma.

Genesis Mining är världens största cloud mining leverantörmed över 500,000 medlemmar. Företaget grundades 2013 och är ett av de äldsta Bitcoin-företagen som finns. Det är ett välkänt företag inom cloud mining och driver verksamheten transparent.

En annan leverantör av cloud mining som har blivit populär under senaste åren är HashFlare. Innan dem hade det inte funnits något företag utöver Genesis Mining som ansetts vara tillräckligt pålitligt för cloud mining.

HashFlare har ett konkurrenskraftigt pris och erbjuder många bonusar. Det är enkelt att öppna ett konto, fylla på med pengar genom Bitcoin, bankkort eller överföring och välja ett kontrakt som passar dig.

sv_SESWE
en_USENG sv_SESWE