Sök

Bitcoin Sverige
Kryptovalutor Om du har sålt, bytt eller betalat med en kryptovaluta/Bitcoin behöver du redovisa detta till Skatteverket i samband med att du deklarerar. Informationen på den här sidan riktar sig främst till dig som är privatperson

Vad är bitcoin
Bitcoin är digitala pengar för en digital värld. Med Bitcoin skickar du pengar direkt från person till person utan behov av mellanhänder som banker . Bitcoin är öppet för alla och kontrolleras inte av någon stat, bank eller företag.

Vem är Satoshi Nakamoto?
Satoshi Nakamoto är personen som skapade Bitcoin, såväl i teorin som genom en praktisk, fungerande implementation. Vem som står bakom denna algoritm är dock okänt. Många har försökt lista ut detta genom åren men ingen har kunnat bevisa något.

Köpa Bitcoin med Swish
Vi på Internetvalutan.se har gjort det möjligt att köpa Bitcoin med Swish och det gör du genom att trycka HÄR

Vad är en virtuell våldtäkt?

Vad är en virtuell våldtäkt?

Fick ett samtal nu under kvällen från ett helt främmande +47 nummer och kopplade ganska snabbt att de va till Norge. Man har ju sådär inpräntat i huvudet att inte svara på märkliga telefon nummer. Särskilt efter året våg av bluffsamtal från +252 Somalia.
Men motstridigt svarade jag och möttes av en kvinnlig norsk accent som presenterade sig från Bank Norweigan, de va i just i de tillfället som jag saknade våra kära telefonförsäljare. Jag hade till och med hellre möts av en “Hello, I’m calling you from Microsoft Windows Tech Support.”

Så vart början man, de finns inga ord som beskriver den frustration, ilska och hjälplöshet man känner, just i detta ögonblick är man totalt maktlös.
Så rösten ställde frågan – Finner du deg selv i Aruba og prøver uttak i minibanken?
Vänta här nu, Aruba – Sydamerika. – Nej de gör jag faktiskt inte, svarade jag. Och dog inombords.

– For mistanke om at kortet ditt har blitt kapret, har vi deaktivert kortet av sikkerhetshensyn,
og sender selvfølgelig et nytt VISA hjem i postkassen.

Så på ren svenska så omfattas Bank Norweigans samtliga VISA kort med särskilda säkerhets regler och tack vare att lilla jag va fett hungrig och fläskade i mig McDonalds på vägen hem så kalkylerade deras system att jag inte en timme senare kan glassa på ARUBA!
Aruba (på papiamento Aruba) är ett av de fyra autonoma länderna inom Konungariket Nederländerna och utgörs av en ö i Västindien.

Anledningen till varför jag postade de här inlägget på internetvalutan.se är på grund av att min överanalytiska & dryga förmåga klurat ut att de endast kan va ett fåtal sajter sedan Mars 2017 som jag möjligen kan bidragit till min första virtuella våldtäkt.

Nummer ett på listan är inte mindre än min äldre vän www.coinbase.com och motiveringen lyder:  De finns inget mer attraktivt än en Bank eller plånbok för den delen, och sedan tidernas begynnelser har jag inte stött på en mer problematisk sida med återkommande “Down for maintenance” än just Coinbase.com
Den 8:e juni i år skrev dom

European Credit/Debit Cards buys failing
We’ve deployed a fix which should resolve the issues European customers were experiencing with credit card and debit card buys.
Jun 8, 08:37 – 15:16 PDT

Vilket gör att man känner det där lilla extra, hatiska magkurret.
Övriga inköp har gått sorgligt nog till frugans garderob via zalando.se, nelly.se & liknande #toffel#jaghadevaritmiljonärnu#psykiskohälsa#hadedeintevaritarubahadedevarithon.
Till slut orden måste jag ändå tillägga att jag har nedgraderat/redigerat mitt CV från,
Linux distributioner – Mycket goda kunskaper till Språk – pratar Ubuntiska flytande.
Detta efter att jag känner mig besudlad av mina goda familjära insikter av cc hacking / skimning av kreditkort.
Ett riktigt stort tack till medarbetaren på Bank Norweigan som ringde ut till mig och förklarade säkerhetsåtgärderna och hjälpte mig spärra mitt VISA kort. Jag känner ett riktigt stort förtroende för deras bankpersonal.
Så pass stort att jag lägger lite gratisreklam här nedan om vilket kort & varför jag kör Bank Norweigan.

Kreditkort med Norsk CashPoint!

  • Upp till 6 veckors räntefri kredit
  • Ingen kontantuttagsavgift
  • Ingen avgift på varuköp, varken i Sverige eller utomlands
  • CashPoints på alla köp
  • Reseförsäkring och avbeställningsskydd inkluderat
  • Ingen årsavgift

Registrera via länken nedan och få 200 kr i startbonus.

https://www.banknorwegian.se/Varva/0S7RIKF5