Vad är Golem Coin?

Vad är Golem Coin

Golem är en global, öppen källkod, decentraliserad superdator som alla kan komma åt. Den består av den kombinerade kraften hos användarens maskiner, från personliga bärbara datorer till hela datacenter.

 

Alla kommer att kunna använda Golem för att beräkna (nästan) vilket program du kan tänka dig, från att göra forskning till löpande webbplatser, på ett helt decentraliserat och billigt sätt.

 

Golem-nätverket är en decentraliserad delningsekonomi för datakraft, där vem som helst kan tjäna pengar att hyra ut sin datorkraft eller utveckla och sälja programvara.

Golem gör det möjligt för användare / applikationer (förfrågare) att hyra cykler från andra användares (leverantörers) maskiner.

Alla användare som sträcker sig från en enda PC-ägare till ett stort datacenter kan bidra med resurser till Golem-nätverket. Programutvecklare ligger i centrum av Golems ekosystem: Application Register och Transaction Framework gör det möjligt för alla att distribuera och distribuera applikationer i Golem-nätverket. En Ethereum- Baserad transaktionssystem rensar betalningar mellan leverantörer, förfrågare och programutvecklare.

Bildresultat för golem coin

 

sv_SESWE
en_USENG sv_SESWE