Sök

Bitcoin Sverige
Kryptovalutor Om du har sålt, bytt eller betalat med en kryptovaluta/Bitcoin behöver du redovisa detta till Skatteverket i samband med att du deklarerar. Informationen på den här sidan riktar sig främst till dig som är privatperson

Vad är bitcoin
Bitcoin är digitala pengar för en digital värld. Med Bitcoin skickar du pengar direkt från person till person utan behov av mellanhänder som banker . Bitcoin är öppet för alla och kontrolleras inte av någon stat, bank eller företag.

Vem är Satoshi Nakamoto?
Satoshi Nakamoto är personen som skapade Bitcoin, såväl i teorin som genom en praktisk, fungerande implementation. Vem som står bakom denna algoritm är dock okänt. Många har försökt lista ut detta genom åren men ingen har kunnat bevisa något.

Köpa Bitcoin med Swish
Vi på Internetvalutan.se har gjort det möjligt att köpa Bitcoin med Swish och det gör du genom att trycka HÄR

Vad är webb mining och hur fungerar de?

Vad är webb mining och hur fungerar de? Vi märker verkligen hur marknaden rör sig, utvecklas och förändras vilket är otroligt roligt. De är inte för inte som nya lösningar dyker upp. Efter thepiratebay upptäkten som slog ner som en slägga till omvärlden så blev vi facinerade av javascripten i “webb mining” som är en varitant av cpu mining men utgår direkt ifrån din egna webbläsare. Den potenial som vi finner i konceptet kan bli ett genombrott hurvida affiliate marketing programmen komma skall förändras och för hur en vanlig svensson kan introduceras till mining och kryptovalutor.

 

“cryptocurrency mined by webmasters built for everyone”

Vi har testat ett pilot program från JSEcoin som bygger just på mining via webbläsaren.

Till vem vänder sig webb mining? 

För vem som helst som har tillgång till en webbläsare eller har en hemsida/blogg/forum
JSE plattform ändrar föutsättningar för miningens innebörd.

Hur kan JSE appliceras för dig?

Ersätt dina annonser eller tjäna extra intäkter från dina webbplatser
med bakgrunds internetvaluta mining.

När är kan man börja testa webb mining?

Konceptet är körklart och lanserades offentligt ganska nyligen, om man adopterar och
investerare i tidigt stadie innan introduktionen till ICO JSE-tokens så har man stora möjligheter att tjäna riktigt stora pengar.
Det säger ju sig själv!

När innovation möter teknik.

Användargränssnittet  är byggt för alla, enkelt att förstå utan någon vidare avancerad beskrivning och vänder sig till utgivare, investerare och allmänna användare.

  • För webbdesigner, webbutvecklare, bloggare samt domain ägare.
  • Registrera ett konto på https://jsecoin.com/
  • Gå till fliken Publisher i vänster spalt.
  • skriv in din domain adress – Tryck på [Setup site]
  • Kopiera din koden i databasen CTRL+S

Engagemanget har gått oavkortat till att hitta en okomplicerad lösning dig som vill ha en extra inkomst och tjäna lite mer pengar. De här ska bli något för ALLA. Då Bitcoin förbrukar mer el än Cuba är webb mining ett väldigt bra alternativ gentemot miljösynpunkt och elbolagens dyra fakturor.