Vad är Zclassic

Vad är Zclassic?

Vi kommer först berätta lite hur folket tänker sedan kör vi på svaret om Vad är Zclassic är. Den främsta anledningen till att människor blir glada över kryptokurvor är att de alla erbjuder en viss grad av ekonomisk frihet. Bitcoin är verkligen världens ledande kryptovaluta i detta avseende, Zclassic har som målsättning att göra det också, även om den här svåra forken av Zcash har varit något mindre populär hittills. Genom att fokusera på anonymitet och integritet kan Zclassic satsa på sitt påstående i kryptovalutor framåt.

 

Varför skapades ZCLASSIC?

Det finns en bra anledning till varför Zclassic är en forkversion av Zcash. Zcash har en speciell aspekt som irriterar många människor. Det finns en 20% avgift på alla miner-belöningar, och denna “cut” skickas direkt till Zcash-utvecklarfond. Med Zclassic avlägsnas denna avgift helt och hållet. forken skapades på grund av ideologiska skillnader. Miners ska alltid tjäna hela belöningen för sina bidrag, trots allt.

Vad är nästa steg för ZCLASSIC?

Det verkar som Zclassic-supportrar kan förvänta sig en Electrum-wallet inom en snar framtid. Denna wallet kommer att behöva genomgå en noggrann alfa- och beta-testning innan den delas med allmänheten. Dessutom verkar det som att vi kommer att se att Zclassic blir en fork i Bitcoin Private, även om det inte skulle ha någon större inverkan på Zclassic-projektet. En intressant framtid ligger för ZCL-innehavare.

En serie valutor du inte visste existerade

Vi presenterar en helt ny spännande serie med nya krypto mynt, presenterade av självaste IV gruppen. En kortare djupdykning för den som tröttnat på Google, när förklaringen är som bäst En serie valutor du inte visste existerade.

GoByte [GBX] är en nyare internet valuta som dykt upp på tapeten.
En form av digital valuta skyddad av kryptografi och utfärdad genom
en decentraliserad och avancerad mining utvinning.

Källaförteckning Zcash Classic ZCL Länk

sv_SESWE
en_USENG sv_SESWE