En kort förklaring vad HODL innebär

En kort förklaring vad HODL innebär

Dom här inläggen blir allt färre och färre, eller helt enkelt sällsynta men nu ska jag förklara Vad HODL innebär.

Vi är hemskt tacksamma för att du svänger förbi över en kopp kaffe och läser ett par goa rader ibland. Jag tänkte lyfta en puck här med dig, vilket har stört mig nu ett bra tag som ändå är roten ur “utrotningshotade inlägg” Ju mer kommersiellt internetvalutor i allmänhet har utvecklats till desto mer berg och dalbana, man pratar om volatilitet vilket beskriver hur mycket priset på en finansiell tillgång svänger eller varierar.

HODL’s uppkomst till världen

Hodl är en oavsiktlig felstavning av ordet “hold”, som används bland kryptovaluta entusiaster som uppmuntrar aktörer att motstå strävan att sälja sina innehav som svar på marknadsfluktuationer. Efter termens överskott ökat i popularitet på nätet, tillskrevs en ordlek “Hold On for Dear Life” som följd av termen.

Den 18 december 2013 presenterade Bitcoin Talk Forums användaren GameKyuubi ett inlägg med titeln “I AM HODLING”, som argumenterade för att hålla sina bitcoins under en krasch. Som svar på inlägget mockade många användare felstavningen i världen “HODL” i inläggstiteln.

Bildkälla https://bitcointalk.org/index.php?topic=375643.0

Vad är HODL vs. Vad är inte HODL

En internationell felstavning av ordet HOLD vilket syftar till “Håll kvar” Hold On for Dear Life
Ett erkännande av att man INTE är “synsk”och har ingen aning om hur priset på bitcoin kommer att vara imorgon Ett förbud att spendera Bitcoin
Ett uttryck för ånger, även ett misslyckande i försök att pricka upp och nergångar Förutspående av Bitcoin priset

 

 

 

Detta kanske blev en “shoutout for shoutout” men de känns som en vinterkräksjuka som smittar sönder internetvalutor. Vad hände med långsiktiga avkastningen, sunt förnuft vilket tenderar till mindre minus affärer och stabilitet, så man kan använda internetvalutor i dagligt bruk.

Att sitta på röven och vänta i upp till 3 bankdagar är väl ändå inget vi bakåt strävar efter, så som dagens tillvaro ser ut idag? Du kanske sitter där hemma i teve soffan och undrar varför du aldrig blir rik? medans Kalle och choklad fabriken vaskar hem guldbiljetter och wonka bars. Jo de kan ju handla om att du är Ny inom krypto världen och aldrig håller kvar ditt innehav – HODL!

Fiktivt Fickfakta

Ni är roliga ni, så ni trodde de här va bitcoin bubblan som plötsligt sprack. Alla miljoners miljoner gick förlorade och internetvalutan nått sitt slut. Tänk om, i dubbelbemärkelse. Visste ni att Bitcoin har dippat ungefär 146 gånger och att varje omgång återhämtat sig mer än 100% i ofantliga tillfällen.
internt pratar vi om “korrektion” vilket innebär korrigering för att valutan skall kunna ta sig mot nya höjder.

Här kommer ett kortpåstående taget i luften.

Den som gjorde sin investering 2009 för 8 år sedan behöver aldrig mer jobba.

A) Att sälja sin mängd internetvaluta 146 gånger och prickade samtliga toppar gjorde honom/henne rik
B) Sålde han/hon sitt innehav inom en månadsperiod?
C) Av ren lathet alternativt genialitet så gjorde han/hon ingenting och sålde efter 8 år.

Läs gärna fler matnyttiga inlägg för nybörjare på sajten https://www.internetvalutan.se/category/guide-for-nyborjare/

Over and Out Vad HODL innebär Vad HODL innebär Vad HODL innebär

sv_SESWE
en_USENG sv_SESWE