Vad sker nu när Segwit2x avslutats?

Vad sker nu när Segwit2x avslutats?

Det här är mina kommentarer och tankar på senaste video från Ryan X Charles

“Bitcoin Hard Fork Canceled”:

Jag kan erkänna att jag gick på mantrat om att S2X var en attack mot BTC. Enligt Ryan X är det inte så! han säger att S2X var enda möjligheten för BTC att klara sig fram till Ligtning Network som han tror heller inte kommer att kunna genomföras.

Så det var alltså återigen de som kapade Bitcoin (Blockstream och Core troll industrin) som denna gången lyckades stoppa BTC från att växa! Det var därför som Bitcoin Cash bröt sig ur strax innan protokollet ändrades till segwit – Eftersom åratals debaterande om att skala upp bitcoin stoppades av dem som kallas för “small blockers”, så att “big blockers” förslag om större block aldrig gick igenom. Detta uttrycket “big blockers” har förmodligen trollindustrin hittat på för att vi ska tro att “de stora blockerarna” har varit dem som bröt sig ur och skapade Bitcoin Cash. Men nu ser vi att de som blockerar utvecklingen finns kvar hos BTC.

Ryan X säger att Bitcoin Cash kan inte dö men det kan BTC. BTC kan bara uppdatera dificulty algoritmen genom en hardfork, medan BCH gör sin andra uppdatering den 13 nov. BTC saknar EDA som gör att det kan klara sig om de flesta miners lämnar. Så många har varnat om detta nu, men det är lätt avfärda för det har aldrig hänt. Och så länge BTC stiger så är det bara en hämmande rädsla att inte bry sig om? Men att det stiger beror på att mainstream bara kan ordet Bitcoin.Folket på detta klot behöver flytta sina sparpengar från 0% konton till BTC, därav anledning det kan fortsätta stiga. Men kan de ta detta steget så kan de också ta steget BTC -> BCH. Så BCH kommer också stiga eftersom folk inte bara vill spara på hög utan också kunna använda pengar så som Cash, med superlåga avgifter och zero confirmation och annat som gör detta möjligt för handeln. Tack Ryan – du inspirerar och bekräftar mina tankar.

Flippening är möjligt säger Ryan. Det tror jag med men för att vara realistiska så är ju en “utjämning” gott nog. Då borde BCH ligga runt $4000 enligt min kalkyl.

Nu är BTC borta från spelbordet enligt Ryan X. Istället kan det bli Bitcoin Cash. Det kan bli Ethereum. Eller det kan bli annat, men inte BTC, säger han.

Ryan säger att LN inte kommer funka för ingen vill betala $100 på det. Inte ens $5, eftersom det redan finns andra cryptovalutor som redan klarar det och har teknologisk försprång. Ojoj – det är egentligen hårda ord från honom. Men jag tror han vet vad han pratar om.

Priset på BTC kan stiga i flera år till, så länge mainstream håller fokuset på Bitcoin för att dölja ännu större vinster och användning kan göras med altcoins. Och “humlan flyger för den vet inte om att den inte kan flyga” – typ. Men jag vet inte.Jag gillar Bitcoin Cash, PivX, Iota, Byteball och coins med mer utvecklad teknologi och användning.

Till och med om transaktioner inte längre skulle funka hos BTC och alla miners flyttat så kan exchanges och Bitcoin banker ta hand om den stora massans bitcoins och privata nycklar, vilket nog är vad den kontrollerande eliten vill. Men är det vad vi vill? Om inte så behåller åtminstone Bitcoin Cash Satoshi Nakamotos visioner.

[review]
sv_SESWE
en_USENG sv_SESWE