Varför Faller Ethereumpriset och kommer det att återhämta sig

Varför Faller Ethereumpriset och kommer det att återhämta sig

Många är oroade över den nuvarande prisutvecklingen i Ethereum. Ethers värde har minskat betydligt de senaste dagarna. Hela cryptocurrency scenen är i obalans just nu, men det verkar som om Ethereum blir värst  drabbade jämförelse med andra stora altcoins. folk skulle vilja veta varför detta händer just nu.

Höjningen och sänkningen av Ethereum år 2017

Det finns många olika anledningar till att Ethereums pris faller efter den otroliga löpningen under de senaste månaderna. En eventuell stark värdestegring leder slutligen till en korrigering. Den som tror att Ethereum skulle kunna undkomma en sådan korrigering är antingen bedrägeri eller har ingen aning om hur cryptocurrency eller någon marknad verkligen fungerar. Det är omöjligt att se att en valutas värde går upp med över 1000% på några veckor utan någon korrigering. Tyvärr för Ethereum-användare är denna korrigering ganska svår.

Att hitta en korrekt förklaring till denna trend är inte lätt, eftersom det förefaller som de flesta förklaringar är baserade på åsikter. Det finns de som känner sig osäker på Bitcoin, är delvis skyldig för allt detta också. Det är en viss sanning. Bitcoins pris kommer att diktera värdet av alla andra valutor, inklusive Ethereum. En annan orsak kan vara de stora investerarna – kända som hajjar, som ser ut att sälja på svaga sinnen och underlätta panikförsäljning.

Människor som fast tror på det underliggande värdet av Ethereum har inget att oroa sig för. När allt kommer omkring är värdet av Ether fortfarande högre jämfört med vad det var just under ett år sedan. De som köpte ETH på runt $400 kommer bli ganska besviken. En gyllene regel i kryptocurrency är att aldrig välja en pump och köpa en valuta på toppen. Det finns fortfarande många människor som aldrig fick det meddelandet, tyvärr

Det finns också några bekymmer över den underliggande Ethereum-tekniken också. Nätverket har sett flera instanser av trängsel. Ethereums blockchain är inte oföränderlig, eftersom det här egenskapen förlorades när utvecklarna bestämde sig för att rulla tillbaka transaktioner på blockchain för att tillgodo DAO: s investerare.

Om tekniken inte är säker från censur, rollbacks eller ändringar, har den inte mycket av ett inneboende värde för många. Det är ganska fantastiskt hur många människor förbise det faktum dessa dagar. För vissa människor kan det tyckas som något som bara skulle hända en gång, men det är inte nödvändigtvis fallet. En annan återgång kan hända när som helst, om det någonsin behövs. Ett farligt prejudikat har fastställts.

I slutändan är varje prisfall ofta ett samband mellan många olika faktorer. Först och främst måste momentumet sluta vid något tillfälle. Ingenting kan gå på obestämd tid, annars skulle alla i kryptocurrency bli rik inom veckan. Även om det kan låta som mycket roligt, behöver ekosystemet ett konstant flöde av nya investerarpengar för att göra ett sådant mål även på distans. Just nu är pengarna på andra håll.

Det finns ingen anledning att tro att Ethereum inte kan återhämta sig. När detta kommer att hända, och vad som kommer att öka är någons gissning. Värdet ökar till $400 var ganska brant, och många “dumma pengar” hittade sig in i kryptocurrency. Det verkar som Ethereum kommer att behöva Bitcoin att gå upp i värde för att få en chans. Flippingen kommer inte att hända när som helst om denna trend fortsätter. Ethereums värde ligger fortfarande i den högra delen av skalan, med tanke på alla de problem som detta ekosystem hanterar just nu.

sv_SESWE
en_USENG sv_SESWE