Vart köper man Bitcoin

Vart köper man Bitcoin

Det har varit stor fråga om Vart köper man Bitcoin här nedan så finns en förklarig på samtliga och nu kan även köpa det av oss HÄR

Hos Safello kan du bl.a köpa bitcoins med hjälp av Swish, direktbetalning via internetbank samt via bankgiro. Som kund kan du därmed få dina bitcoins direkt alternativt inom en bankdag. Safello är registrerade hos Finansinspektionen och har varit verksamma i snart två år.

Om du egentligen inte är intresserad av att använda bitcoin utan mest ser det som en investering så är det absolut enklaste att handla bitcoincertifikatet Bitcoin Tracker One på Stockholmsbörsen. Det kan du t.ex. göra i en ISK eller kapitalförsäkring hos Avanza.

På bt.cx kan du köpa bitcoin genom överföring till svenskt bankkonto, bankgiro och Swish. Sajten drivs av företaget Goobit som bl.a. också utvecklar en betallösning för bitcoin, BTCX Payments. Goobit är registrerade hos Finansinspektionen och var först i Sverige med att sälja bitcoin när de öppnade i januari 2012.

Remitano är en ”person to person”-marknadsplats där man kan köpa och sälja bitcoin. Sajten tar ut en låg avgift och Swish finns som betalningsalternativ. Chat-support är tillgänglig 24/7 på engelska och man använder escrowed trade (att inga av parterna har båda bitcoin och ”cash” samtidigt) med en bra funktion för att lösa eventuella tvister.

På LocalBitcoins.com kan du köpa bitcoins av andra privatpersoner. Du gör själv upp med personen om hur köpet ska gå till, t.ex. kan ni bestämma att träffas någonstans för att byta kontanter mot bitcoins. För tillfället är det främst i Stockholm och Göteborg som svenska säljare finns att hitta.

sv_SESWE
en_USENG sv_SESWE