Sök

Bitcoin Sverige
Kryptovalutor Om du har sålt, bytt eller betalat med en kryptovaluta/Bitcoin behöver du redovisa detta till Skatteverket i samband med att du deklarerar. Informationen på den här sidan riktar sig främst till dig som är privatperson

Vad är bitcoin
Bitcoin är digitala pengar för en digital värld. Med Bitcoin skickar du pengar direkt från person till person utan behov av mellanhänder som banker . Bitcoin är öppet för alla och kontrolleras inte av någon stat, bank eller företag.

Vem är Satoshi Nakamoto?
Satoshi Nakamoto är personen som skapade Bitcoin, såväl i teorin som genom en praktisk, fungerande implementation. Vem som står bakom denna algoritm är dock okänt. Många har försökt lista ut detta genom åren men ingen har kunnat bevisa något.

Köpa Bitcoin med Swish
Vi på Internetvalutan.se har gjort det möjligt att köpa Bitcoin med Swish och det gör du genom att trycka HÄR

Veckan Som Varit – Ripple i fokus

Veckan Som Varit – Ripple i fokus

På bara 3 dagar har Ripple gått upp runt 80+ %, samtidigt som marknaden visar köpstyrka under veckan, med nästan alla marknadsledande kryptovalutor i grönt (gått upp). När en explosiv rörelse som den som Ripple har visat denna vecka inträffar, kommer jag att tänka på två saker. Det första är “wow, den här marknaden är verkligen något speciellt”. Det andra som jag kommer att tänka på är hur folk reagerar baserat på vad de ser på diagrammet. Reagerar de av känslor och går in i en position utan någon strategi; har de sett att marknaden exploderar högre och känner att de måste gå in nu för annars kommer det inte att finnas någon annan möjlighet att komma in till ett så bra pris. Det är bara naturligt att känna på det sättet, men du måste bekämpa den frestelsen eftersom det oftare än inte kommer vara ett uppblåst pris eller till och med ett pris där marknaden ser ut att vända och falla från. Då kommer du vara kvar med känslan av att inte veta varför du gick ifrån början.

Så varför har Ripple gått upp så mycket under de senaste dagarna? Enligt Sagar Sarbhai, chef för regleringsrelationer för Asien och Mellanöstern vid Ripple Labs, är han “mycket säker på att du under nästa månad kommer få bra nyheter när de lanserar produkten [xRapid] som då går live “. xRapid har utformats för att fungera som en bro mellan olika valutor runt om i världen, vilket skulle hjälpa betalningsleverantörer och banker att påskynda transaktioner med hjälp av XRP (Ripple). Det har sagts att det finns över 19 olika institutioner som testar xRapid för gränsöverskridande betalningar. Några av dessa finansinstitut inkluderar MoneyGram och Western Union.

Teknisk Analys – Ripple (XRP)

Med tanke på diagrammet och på den tekniska sidan av marknaden handlar Ripple för närvarande på $0,52. Om vi ​​ska se en ytterligare ökning av Ripple skulle vi vilja se priserna trycka och hålla sig över motståndnivån på $0,58. Skulle priserna misslyckas med att göra detta kan alla som tradar förvänta sig att marknaden kan korrigeras mot stödnivån kring $0,43. Indikatorn RSI visar även att Ripple (XRP) är överköpt vilket kan indikera att priset ska gå tillbaka en bit innan vidare uppgång.

Diagram

Övriga Kryptonyheter

SEC (US Securities and Exchange Commission) försenar sitt beslut om CBOEs (Chicago Board Options Exchange) Bitcoin ETF (Exchange-Traded Fund). SEC har angett att det ännu inte har nått en slutsats om resultatet av CBOE Bitcoin ETF, men att det söker kommentarer om den föreslagna regeländringen. Detta är andra gången SEC har skjutit upp ett beslut om ETF från CBOE och det har rapporterats att det finns en chans att beslutet kommer att försenas till februari.

För alla som vill lära sig mer om kryptomarknaden, får ni gärna medverka på ett kostnadsfritt utbildningswebinar, onsdagen den 26 september mellan klockan 20.00 – 21.30. Vi kommer gå igenom hur marknaden ser ut just nu och vilka möjligheter som finns, och inte minst ge dig en bra introduktion. Du kan anmäla dig här.

Skribent: Dennis Sahlström

Hur man investerar i Kryptovalutor (Läs Mer)
Har du investerat i Onecoin (Läs Mer)
Hur du tar ut Kryptovalutir (Läs Mer)
Bästa GPU för Mining (Läs Mer)
Bästa Krypto-wallet (Läs Mer)
Regler hos skatteverket (Läs mer)
Sveriges Bitcoin ATM Maskiner (Läs Mer)
4 Valutor du inte säljer fram till 2020 (Läs Mer)