Vilken plattform att mina från om man är totalt nybörjare.

Vilken plattform att mina från om man är totalt nybörjare.

Igår byggde jag och min kompis vår första rig. Vi använder oss av radeon rx 580 4 gb, som GPU, samt Ubuntu som operativsystem.

Planen är att i månadsskiftet utöka riggen med yttligare några grafikkort. Det vi dock först vill göra är att få koll på hur själva miningsprocessen går till. Vilkenplattform skulle ni rekommendera att man använder om man exempelvis villa mina Etherium?

Vi experimenterade med Nicehash och MinersGate ddock var den första inte kompatibel med Ubuntu och den andra kraschade hela tiden för oss.

Vi behöver alltså tips på vilken plattform vi ska använda oss av för att mina. Vi är båda totala noobs och gör detta endast för att lära oss mer.

sv_SESWE
en_USENG sv_SESWE